Şekerbank

New Holland Dijital Tarım Uygulamaları ve Yeni Modelleriyle Adana Tarım Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
New Holland Dijital Tarım Uygulamaları ve Yeni Modelleriyle Adana Tarım Fuarı’nda
Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Adana Uluslararası Tarım Fuarı'nda Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör markası New Holland, çiftçinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan en yeni modellerini sergiliyor. TürkTraktör standına gelen ziyaretçiler New Holland marka tarım ekipmanlarından, Faz 4 emisyon seviyesi motorlara sahip traktör modellerine, çiftçiye özel olarak sunulan finans kampanyalarından, dijital uygulamalara kadar birçok ürün ve hizmeti inceleme fırsatı buluyor.
Tofidass

Yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra Türkiye'de tarımın önemli merkezlerinden biri olan Adana'da, Türk çiftçisiyle yeniden buluşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirten TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, "Ülkemizin tarım için en verimli topraklara sahip olan şehirlerinden Adana'da Çukurova çiftçisiyle tekrar buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tarım mekanizasyonu konusunda pek çok ürünün sergilendiği Adana Uluslararası Tarım Fuarı'nda biz de TürkTraktör olarak en yeni traktör ve tarım ekipmanlarımızla yerimizi aldık. New Holland markamızın baştan aşağıya yenilenmiş ürün gamının yanında çiftçimizle; yeni dış tasarımı ile dikkat çeken ve bunun yanı sıra yüksek performanslı Faz 4 emisyon seviyesine sahip motoruyla da çevreye daha az CO2 salımı yapan, yeni TD5 BlueMaster serisini ilk defa buluşturuyoruz." dedi.

Adana Tarım Fuarı'na Özel Kampanya

TürkTraktör, Adana Uluslararası Tarım Fuarı'nda Kasım ayına özel avantajlı finansal fırsatları ziyaretçilere sunuyor. Çiftçilerin finansman ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla, tüm traktör modellerinde geçerli olmak üzere 80 bin TL'ye kadar 2 yıl vadeli yüzde 0, 80 - 175 bin TL aralığında ise aylık yüzde 1,39 faizli 5 yıl vadeli kredi imkanı sağlanıyor. Ayrıca New Holland marka atomizör, balya ve hassas ekim makineleri ile tüm pulluk ürün grubu alımlarında 500 TL değerinde Opet akaryakıt hediyesi çiftçiye veriliyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüzde 50 hibe desteği başvuruları başladıÖnceki Haber

Yüzde 50 hibe desteği başvuruları başlad...

Denizli’de Mera Islah Ve Yem Bitkileri Geliştirme Projesi Devam EdiyorSonraki Haber

Denizli’de Mera Islah Ve Yem Bitkileri G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar