Şekerbank

Meteoroloji'den uyarı geldi! Bugüne dikkat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meteoroloji'den uyarı geldi! Bugüne dikkat
Tofidass

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Bursa, Aydın, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük ve Bartın çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz'de kuvvetli olarak (30-60 km/saat), Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de zaman zaman fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı, gece saatlerinde Marmara'nın batısı ve Batı Karadeniz kıyılarında kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz'de kuvvetli olarak (30-60 km/saat), Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz'de kuvvetli olarak (30-60 km/saat), Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesibeklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar,vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batısı ile Bursa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin doğusunda kuvvetli olarak (30-60 km/saat), bölgenin batısında kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde (50-80 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları ile Aydın ve Manisa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; iç kesimlerinde kuvvetli olarak (30-60 km/saat), kıyı kesimlerde kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah saatlerinde doğusunun yer yer sisli ve puslu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Göller yöresinde yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeybatı kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük ve Bartın çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı, gece saatlerinde batı ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa), gece saatlerinde Sinop çevrelerinde zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı İllerde Beklenen Hava Durumu

 

ISTANBUL °C, 21°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

IZMIR °C, 24°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ADANA °C, 24°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu

ANTALYA °C, 21°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

ANKARA °C, 22°C

Parçalı bulutlu

KONYA °C, 22°C

Parçalı bulutlu

ZONGULDAK °C, 25°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

SAMSUN °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

KARS °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

ADIYAMAN °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

DIYARBAKIR °C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakanlık "Çiftlik Bank'a Hibe Ve Destek Verildi" İddialarını YalanladıÖnceki Haber

Bakanlık "Çiftlik Bank'a Hibe Ve Destek...

Et fiyatları arttıkça artıyor... Yüzde 25 zam...Sonraki Haber

Et fiyatları arttıkça artıyor... Yüzde 2...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar