Şekerbank

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetleri Köylerden Çıkmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetleri Köylerden Çıkmıyor
Tofidass

İzmit Belediyesi’nde yeni dönemde kurulan, köylerin ve köylülerin hizmetine sunulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri köylerden çıkmıyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki Veteriner Hekim Gökhan Kılıç ve Ziraat Yüksek Mühendisi Şafak Üzümoğlu tarafından gerçekleştirilen saha ziyaretleri kapsamında Kaynarca, Eseler, Gökçeören, Bayraktar, Gedikli ve Zeytinburnu Mahallelerine (Köyleri) yapıldı. Mahallelerde tarım ve hayvancılık ile uğraşan çiftçiler ve mahalle muhtarları ile görüşülerek, vatandaşlardan gelen tarım ve hayvancılığa yönelik soruları cevaplayan uzmanlar çeşitli bilgilendirmelerde de bulunuyorlar.

Büyük Fayda Sağlıyor

Köylerde yürütülen saha çalışmalarının vatandaşlara büyük fayda sağladığına dikkat çeken Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri “köylerde tarım ve hayvancılığın bilinçli şekilde yapılarak daha çok verim ve kazanç elde edilmesini isteyen belediye başkanımız, bizlerden köylere sık sık gidip vatandaşlarla yüz yüze görüşmemizi istiyor. Biz de köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşları bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Vermiş olduğumuz bilgi ve derslerle köylerimizde artık dededen kalma geleneksel yöntemlerle değil, modern bilim ışığında yöntemlerle tarım ve hayvancılık yapılmaktadır” dediler.

Köylüler Çok Memnun

İzmit Belediyesi yetkililerinin ziyaretinden memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar da “şimdiye kadar hayvancılığı ve tarımı hep babadan dededen öğrendiğimiz yöntemlerle yapıyorduk. Daha çok verim alacağımız, daha çok kazanç elde edeceğimiz ve emeğimizin karşılığını nasıl alacağımız konularında bizlere yol gösteriyorlar. Bizlere bu imkân sağlayan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hayvancılık çetesine 1 milyon liralık 'Sarı Öküz' operasyonu!Önceki Haber

Hayvancılık çetesine 1 milyon liralık 'S...

Süt Sığırcılığı Eğitimi Kursu’nun Sertifika Töreni YapıldıSonraki Haber

Süt Sığırcılığı Eğitimi Kursu’nun Sertif...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar