Şekerbank

Hizmet İçin Üreticinin Ayağına Gidiyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hizmet İçin Üreticinin Ayağına Gidiyoruz
Tofidass

Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN, Ziraat Odası Meclis Başkan Yard. Yahya SAVRAN ve ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun BAYTEKİN (Yem Bitkileri Yetiştiriciliği), Prof. Dr. Türker SAVAŞ (Hayvancılıktaki Sorunlar ve Hatalar) TKDK Birim Amiri Cem AKŞİT ve Ekibi (IPARD II Hayvancılık Destekleri) ‘in Katılımlarıyla ‘’Hayvancılık ve Genel Tarım’’ Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Ahmet Ferhan SAVRAN (Çanakkale İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı), Doç. Dr. Duygu AKTÜRK ile birlikte %50 Devlet Mazot Desteği İle İlgili Anket Çalışması Yapıldı. Çanakkale İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Cahit ÇOLPAN, Bayramiç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet ARSLAN, Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet GÜNER, Türkmenli Köyü Muhtarı Mustafa KOCABALDIR, Türkmenli Köyü Muhtar Vekili Suat SERİM, Polonya Wroclaw Çevre ve Yaşam Siyaset Bilimleri Üniversitesi, Biyoloji ve Hayvancılık Fakültesi (Wroclaw Environment And Life Scienses University Faculty of Biology and Animal Science) Öğrencileri, Sarıdüz Köyü Muhtarı Mustafa EVCİMEN, Sarıdüz Koop. Başkanı Güneş GÜRSOY, Akpınar Köyü Muhtarı Nizamettin SEZER ve çok sayıda üretici katılım sağladı. 

Prof. Dr. Türker SAVAŞ Hayvancılıktaki Sorunlar ve Hatalar konulu slayt gösterisi sundu. Prof. Dr. Harun BAYTEKİN Yem Bitkileri Yetiştiriciliği ve Sürdürülebilir Çiftçilik konulu slayt gösterisi sundu. TKDK Birim Amiri Cem AKŞİT ve Ekibi IPARD II Hayvancılık ve Makine Ekipman Destekleri hakkında slayt gösterisi sundular.

 Oda başkanı İsmail PEHLİVAN "Ruhsatsız olan işletmeler için girişimde bulunacağını ve TKDK desteklerinden faydalansın diye işletmelerin ruhsat sorunları yüzünden destek alamadığını devlet yetkililerinden bu konu hakkında yardım talep edeceğim. IPARD konusunda devletimizin destekleri çok ciddi biz oda olarak üreticimizin her zaman yanındayız ve elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız" dedi.

Konferansın ardından katılım sağlayan üreticilere pilav ikramı yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nar para etmeyince kuruyemiş olduÖnceki Haber

Nar para etmeyince kuruyemiş oldu

Tarım Danışmanı Aktaş, Arı Kolonilerinde Kışlatma Yöntemlerini AnlattıSonraki Haber

Tarım Danışmanı Aktaş, Arı Kolonilerinde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar