Şekerbank

Halkın iktidarında üretim desteklenecek, üretenler kazanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halkın iktidarında üretim desteklenecek, üretenler kazanacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve Adayı Ayhan Barut, memleketi Karataş ilçesindeki ova köylerine yine çıkarma yapıp çiftçi hemşehrileriyle buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve Adayı Ayhan Barut, memleketi Karataş ilçesindeki ova köylerine yine çıkarma yapıp çiftçi hemşehrileriyle buluştu. AKP iktidarının 21 yılda tarımsal üretim ve üreticiyi bitirdiğini aktaran Barut, çiftçinin maliyetleri karşılayamadığı için üretimden çekildiğini ve köylerini terk ettiğini söyledi. AKP'nin yanlış politikaları sonucu "Çiftçinin oğluna neredeyse kız verilmez" noktasına gelindiğini belirten Barut, çiftçinin ve köylünün ocağını batıranların gideceğini, halkın iktidarında üretim ve üreticinin destekleneceğini bildirdi.
OVA KÖYLERİNE ÇIKARMA YAPTILAR
CHP Karataş İlçe Başkanı Seçgin Sakar ve partililerle CHP Karataş İlçe Başkanlığı'nda buluşan Ayhan Barut, ilk olarak Küçükkarataş Mahallesi ve Çukurkamış Köyü'ne geçti. Daha sonra Çimeli, Terliksiz, Topraklı ve Hacıhasan köylerine geçen Barut ve beraberindeki heyet, sonrasında ise Meletmez, Çavuşlu, İnneplihüyüğü, Kapıköy ve Tabur'da köylülerle bir araya geldi. Karagöçer, Tuzkuyusu ve Ataköy'de de hemşehrileriyle buluşan Ayhan Barut, "Ne diyorlardı geçen genel seçimde, 'Verin yetkiyi, görün etkiyi' diyorlardı. Verdik yetkiyi, gördük etkiyi. O gün dolar 4 liralardan bugün 20 liralara geldi. İğneden ipliğe her şeye fahiş zam geldi, ocaklar söndü. Çiftçiye hayatı zehir ettiler. Hiç endişe etmeyin, halkın iktidarında üretim desteklenecek, üretenler kazanacak!" dedi.
"BU ZULÜM BİTECEK"
Gün boyunca Karataş ova köylerinde halkla buluşan Ayhan Barut, Tuzla'da düzenlenen Millet Buluşması'na da katıld. Görkemli bir mitinge dönüşen buluşmaya, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ve CHP Milletvekili Adayı Sadullah Kısacık ile Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin yöneticileri de katıldı. Burada toplanan coşkulu kalabalığa seslenen CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "AKP iktidarı 21 senede çiftçinin ve köylünün ocağını batırdı. Ne yazık ki bu süreçte neredeyse çiftçinin oğluna kız verilmez noktasına gelindi. Alınteriyle, elinin nasırıyla üreten elleri öpülesi çiftçimizi bitirdiler. Ülke ekonomisini batırıp halkı açlık ve yoksulluğa mahkum ettiler. Bilesiniz ki, 13. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gelecek halk iktidarında bu zulüm bitecek. Üretim ve üreten desteklenecek. Hem ülkemiz hem halkımız kazanacak" diye konuştu.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TZOB, Gıda Fiyatlarındaki Değişimi AçıkladıÖnceki Haber

TZOB, Gıda Fiyatlarındaki Değişimi Açıkl...

Tahıl koridorundan bu zamana kadar 925 gemi geçtiSonraki Haber

Tahıl koridorundan bu zamana kadar 925 g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar