Şekerbank

Gökkuşağım Olur Musun Projesi Tanıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökkuşağım Olur Musun Projesi Tanıtıldı
Zonguldak Valisi Ali KABAN Beyin eşi Neriman KABAN Hanımefendinin himayelerinde, Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği, Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Zonguldak İl Halk Sağlığı müdürlüğü, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde geliştirilen 'Gök kuşağım olur musun' projesinin tanıtımı yapıldı.
Tofidass

Zonguldak Valisi Ali KABAN Beyin eşi Neriman KABAN Hanımefendinin  himayelerinde, Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği, Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Zonguldak İl Halk Sağlığı müdürlüğü, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde geliştirilen 'Gök kuşağım olur musun' projesinin tanıtımı yapıldı.

Projenin Tanıtımına Valinin Eşi Neriman KABAN eşlik ettiği tanıtıma Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi ÇELİK, Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürü Yusuf KAYA, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlü Turgut ÖZBEK, Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Süleyman ERBAY, Kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu yetkilileri katıldı.

Zonguldak kantin işletmecileri esnaf derneği başkanı Süleyman ERBAY açılış konuşmasının ardından sırası ile Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürü Yusuf KAYA, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlü Turgut ÖZBEK ve Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi ÇELİK  konuşmalarını yaptı.

Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Necmi ÇELİK, ''Valimiz ve Sayın Hanımefendi Halkın sağlığını ilgilendiren özelliklede geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığını ilgilendiren projeleri hem himaye hem de teşvik etmelerinden dolayı şahsım, Bakanlığım ve Kurumum adına teşekkür ediyorum'' dedi. Böyle güzel bir projeyi hazırladığından dolayı Zonguldak kantin işletmecileri esnaf derneği başkanı Süleyman Beye  teşekkürlerini sunarım. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın sağlıklı ve dengeli beslenmesi için kurumuzun yeni eğitim döneminde bütün kantinler denetlemektedir. Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesinin öneminde bahseden Müdürümüz, bu konuda ailelerin, idarecilerin, öğretmelerin ve en önemlisi de kantincilerimizin sorumlu olduğunu belirtti. Daha sonra bu projeyi denetlenen kurum olan kantin işletmecileri derneği tarafında hazırlanmasından dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Valinin Eşi Neriman KABAN hanımefendi tarafından katılımcı kurumlara, yapılan organizasyon ve gökkuşağım olur musun projesinin uygulanacak olmasında dolayı memnuniyetini iletti ve teşekkürlerini sundu.

Konuşmalarının ardından projeye katılan kurumlar arasında işbirliği protokolü imzalandı. Tanıtım toplantısı verilen ikramların ardından son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı ProjesiÖnceki Haber

Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Proj...

KIRMIZI MERCİMEK DENEME EKİMİ YAPILDISonraki Haber

KIRMIZI MERCİMEK DENEME EKİMİ YAPILDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar