Şekerbank

CASE İŞ MAKİNELERİ, 16. İPSALA ÇELTİK FESTİVAL VE TARIM FUARI'NDA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CASE İŞ MAKİNELERİ, 16. İPSALA ÇELTİK FESTİVAL VE TARIM FUARI'NDA
CASE, ÜSTÜN TEKNOLOJİYE SAHİP YÜKSEK PERFORMANSLI İŞ MAKİNELERİYLE, 16. İPSALA ÇELTİK FESTİVAL VE TARIM FUARI’NDA BOY GÖSTERECEK
Tofidass

CASE iş makineleri Türkiye distribütörü TürkTraktör, 2-7 Eylül 2015 tarihlerinde Edirne, İpsala’da düzenlenecek 16. İpsala Çeltik Festival ve Tarım  Fuarı’nda yüksek performanslı iş makinelerini sergileyecek. CASE fuardaki standında CX130B paletli ekskavatör, 580ST kazıcı yükleyici, TX170-45 teleskopik yükleyici modellerini ön plana çıkarıyor.

İş makinelerinin deneyimli ve öncü markası CASE, üstün teknoloji ve yüksek performansa sahip makinelerini bölgedeki iş makinesi kullanıcılarıyla 16. İpsala Çeltik Festival ve Fuarı’nda buluşturmaya hazırlanıyor.

Makinelerinin tamamında üretkenliğe, yakıt verimliliğine, bakım kolaylığına ve operatör konforuna odaklanan CASE, fuardaki standında fuar ziyaretçileri ve sektör profesyonellerine CX130B paletli ekskavatör, 580ST kazıcı yükleyici, TX170-45 teleskopik yükleyici modellerinin yanı sıra CX39B, SR150, SR250, 695ST modelleri de tanıtacak.

“Son teknoloji CASE iş makineleriyle çalışmaları kolaylaştırmaktan dolayı mutluyuz”

Case İş Makineleri Direkt Satış Grup Müdürü Boğaç Ertekin; 170 yıldan fazla süredir iş makinası üretimi yapan CASE iş makinelerini Türkiye’deki kullanıcılara sunarak; Türkiye'nin ekonomisi ve inşaat sektörünün gelişimine destek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Boğaç Ertekin; 16. İpsala Çeltik Festival ve Tarım Fuarı’nda sergilenecek CASE markalı iş makineleriyle ilgili olarak ise şu bilgileri verdi:

“CASE CX130B paletli ekskavatör, 2007 yılında Japonya’da en iyi tasarım ödülünü alan Case ekskavatörlerin öne çıkan modellerinden. Kalitesi kanıtlanmış motorların teknolojisiyle sahiplerine üst düzey üretkenliğin yanında düşük yakıt tüketimini garanti eden bu makine; gelişmiş bom ve kol dizaynı ile daha dayanıklı olacak şekilde tasarlandı. Bu özelliğiyle de sınıfında mükemmel kaldırma kapasitesine ve koparma kuvvetine sahip. Güvenli, geniş ve ergonomik kabiniyle ise, rahat bir çalışma ortamı sunarak operatörün uzun saatler verimli bir şekilde çalışmasını mümkün kılıyor.

CASE TX170-45 teleskopik yükleyici; uzun dingil mesafesi, alçak bom pivot noktası ve en uygun karşı ağırlıklarla kullanıcısına sağlam bir duruş sunuyor. Makine, yüksek kaldırma gücü ve kaldırma kapasitesine ek olarak kısa iş çevrim süresiyle de azami verimliliği sağlıyor. Düşük yakıt tüketimi ve yüksek tork değeri ile makineye en zorlu saha koşullarında bile yüksek çekiş avantajı sağlayan FPT (Fiat Power Train) motoruna sahip TX170 Case; Powershift şanzıman ve kullanımı kolay üç farklı tekerlek dönüş modu sayesinde sahada oldukça çevik ve hızlı şekilde hareket edebiliyor.

CASE 580ST kazıcı yükleyicisi, 97 bg ve110 bg’lik FPT (Fiat Power Train) motorlarıyla bir araya gelen değişken debili pistonlu tip pompa sistemi ve mükemmel görüş mesafesi sunan ergonomik kabiniyle  üstün performans ve üretkenlik sunuyor. 580ST, gelişmiş teknolojisi ve mühendisliğiyle yakıt sarfiyatında da oldukça iddialı. Maksimum üretkenliği minimum yakıt tüketimi ile sunan bu kazıcı yükleyici, düşük operasyon maliyeti ile makinenin yatırım geri dönüş süresini kısaltıyor.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçi, ülke yönetiminde söz sahibi olmalıdırÖnceki Haber

Çiftçi, ülke yönetiminde söz sahibi olma...

Melisa, Egeli çiftçinin alternatifi olduSonraki Haber

Melisa, Egeli çiftçinin alternatifi oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar