Şekerbank

CASE IH En Yeni Ürün Yelpazesi ile Adana Tarım Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CASE IH En Yeni Ürün Yelpazesi ile Adana Tarım Fuarı’nda
Türkiye’nin en köklü traktör üreticisi TürkTraktör’ün Premium markası CASE IH, Adana Uluslararası Tarım Fuarı'nda en yeni modellerini ve hassas tarım teknolojilerini sergiliyor. CASE IH, 2-6 Kasım tarihleri arasında Adana’da gerçekleşen ve bölgenin en kapsamlı tarım ve sera bahçe etkinliği olan fuarda tanıttığı yeni Farmall X serisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Tofidass

ASE IH markasının en güncel traktör ve tarım ekipmanları ile çiftçi dostu teknolojilerini ve finans kampanyalarını ziyaretçilerle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirten TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, “TürkTraktör olarak çiftçilerimizin en son teknolojiye ulaşma ve tarımsal faaliyetlerinde verimliliklerini arttırma misyonumuz doğrultusunda geniş yelpazede birçok ürün, çözüm ve hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Adana Uluslararası Tarım Fuarı’nda motor performansı ve üstün teknolojileri ile kullanıcısının hayatını kolaylaştıran CASE IH markamızın hem traktörlerinin hem de tarım ekipmanlarının güncel ve yenilenen versiyonlarını sergiliyoruz. Yüksek teknolojiye sahip ürün gamıyla traktör ve tarım ekipmanları alanlarında fark yaratan CASE IH, yenilenmiş kaporta tasarımlı ve Faz 4 motor emisyonlu Farmall X serisi traktörü ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatacak.” dedi.

TürkTraktör, Adana Uluslararası Tarım Fuarı'na özel olarak Kasım ayı boyunca geçerli birbirinden cazip finansman fırsatları sunuyor. CASE IH marka traktör modellerinde geçerli 80 bin TL'ye kadar 2 yıl vadeli yüzde 0, 80 – 175 bin TL aralığında finansman ihtiyacı olan çiftçiye ise yüzde 1,39 faizli 5 yıl vadeli kredi imkânı sağlıyor. Tarım ekipmanlarından balya ve hassas ekim makineleri ile tüm pulluk ürün grubu alımlarında ise 500 TL değerinde Opet akaryakıt hediyesi çiftçiye veriliyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya gıda fiyatları Temmuz 2011’den bu yana en yüksek seviyesindeÖnceki Haber

Dünya gıda fiyatları Temmuz 2011’den bu...

Adana ve Gaziantep tarımı için yeni yol haritası çıkarılıyorSonraki Haber

Adana ve Gaziantep tarımı için yeni yol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar