Şekerbank

Belediyenin Kepçeleri İshakça’yı Neden Terk Etti?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyenin Kepçeleri İshakça’yı Neden Terk Etti?
Karaidemir Sulama Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hayati Tayyar: "Belediyenin Kepçeleri İshakça’yı Neden Terk Etti?"
Tofidass

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Karaidemir Sulama Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hayati Tayyar, Büyükşehir tarafından İshakça yolunun yapılmasına sevindiklerini ancak yol yapım çalışmalarının yarıda bırakılmasının şaşkınlık verici olduğunu ifade etti. Tayyar, "Belediyenin kepçeleri İshakça’yı neden terk etti?" diye sordu.
Gülbaba’daki Karaidemir Sulama Kooperatifi bürosunda açıklama yapan Tayyar, yol yapım çalışmalarının yarıda bırakılmasına ve greyderlerin bölgeyi terk etmesine tepki gösterdi. Sözlerine, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür ederek başlayan Tayyar, "İshakça Muhtarı yollar yapıldı diye teşekkür etmiş. Biz de Ulaş Yurdakul’a teşekkür ediyoruz. İshakça yolu gayet güzel olmuş. Biz de Malkara’dan başlayıp İshakça, Karaidemir ve Evrenbey yolu yapılacak diye sevinmiştik. Ama şu an ne asfalt makinesi orada ne greyderi ne de silindir orada. Hiçbirisi meydanda yok" dedi.
İş makinelerinin işi yarıda bırakıp Malkara’ya çekildiğini ileri süren Tayyar, "Bildiğim kadarıyla Malkara’nın bir başka mahallesinin yol onarımı için greyderler bir başka yere gönderilmiş. Anlıyorum, Malkara’nın diğer mahallelerinin de yollarının yapılması gerek fakat buradaki insanlar da onlara oy verdi. Soruyorum Ulaş Başkan’a muhtarın elinde ödenek yok nasıl yaptıracak bu yolları? İshakça Türkiye de, Karaidemir, Evrenbey, Hacısungur Yunanistan mı?" diye konuştu.
Tayyar, iş makinelerinin işi yarıda bıraktıkları yerden devam etmesi gerektiğini vurguladı.
Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, hafta sonu çalışma olmadığını ve malzeme bittiği için araçların dönüş yaptığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilerinin Eğitimi İçin Mini Fabrika KurdularÖnceki Haber

Öğrencilerinin Eğitimi İçin Mini Fabrika...

Suni Tohumlama Projesi Devam ediyorSonraki Haber

Suni Tohumlama Projesi Devam ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar