Şekerbank

Bayer Dijital Platformda Gerçekleşecek Tarla ve Bahçe Günlerinde Paydaşlarıyla Buluşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayer Dijital Platformda Gerçekleşecek Tarla ve Bahçe Günlerinde Paydaşlarıyla Buluşacak
Tofidass

Bayer geleneksel olarak gerçekleştirdiği tarla ve bahçe günlerini bu yıl dijital platformda gerçekleştirecek. Temmuz ayında yapılacak dijital festival serisinde Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan bağ ve pamuk üretim alanlarından canlı yayınlar gerçekleştirecek Bayer, hem paydaşlarıyla buluşacak hem de üreticilere sunduğu çözüm odaklı çalışmalara bir yenisini daha ekleyecek.

Festivaller Facebook üzerinden canlı yayınlanacak

Dijital festivallerin ilki, Türkiye’nin bağcılık başkenti olan Manisa’da organize edilecek. 6 Temmuz Salı günü saat 16.00’da Salihli ve Sarıgöl ilçelerinde, Bayer bağ çözümlerinin uygulandığı iki farklı üretim alanında eş zamanlı canlı yayınlar gerçekleştirilecek. Bayer Türkiye Meyve, Sert Kabuklu ve Bağ Üretici & Satış Kanalları Pazarlama Müdürü İlker Ercan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak Dijital Bağ Festivali’nde, bağ yetiştiriciliğinde dikkat edilmesi gereken konular ve bu konudaki yenilikler ele alınacak. Üzüm üretiminde hastalık, zararlı ve yabancı ot mücadelesine dair merak edilen sorular yanıtlanırken yeni nesil bitki koruma çözümleri Bayer uzmanları tarafından anlatılacak. 

Dijital festivallerin ikincisi olan Dijital Pamuk Festivali ise 12 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’de düzenlenecek. Bu defa pamuk yetiştiriciliğinin önemli merkezleri olan Aydın-Söke, Adana ve Şanlıurfa’da bulunan ve Bayer pamuk çözümlerinin uygulandığı arazilerde eş zamanlı canlı yayınlar gerçekleştirilecek. Festival izleyicileri pamuk yetiştiriciliğinde dikkat edilmesi gereken konular ve bu alandaki yeniliklerden haberdar olurken; yeni nesil pamuk tohumları, bitki gelişim düzenleyicileri ve hastalık, zararlı, yabancı ot mücadelesi hakkındaki bilgileri de doğrudan uzmanlarından dinleyebilecek. Aynı zamanda canlı yayın sırasında Facebook sayfası üzerinden soracakları sorulara da yanıt bulabilecek. Bayer Türkiye Hububat ve Endüstri Bitkileri Üretici & Satış Kanalları Pazarlama Müdürü Vedat Sizer’in açılış konuşmasıyla başlayacak Dijital Pamuk Festivali’ne Bayer ekibinin yanı sıra pamuk tarımının önde gelen isimleri de katılacak.

İzleyiciler sürpriz hediyelerin sahibi olacak

Bayer Crop Science Türkiye Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak festivallerde bağ ve pamuk tarımına dair merak edilen sorular yanıtlarını bulacak. Üstelik her iki festivalde düzenlenecek yarışmalarla izleyiciler sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Tarla ve bahçe günlerini dijital platforma taşıyarak tarım sektöründe öncü olmaya devam eden Bayer, gerçekleştireceği dijital festivallerle bağ ve pamuk paydaşlarına hem üretim süreçlerini kolaylaştıracak yenilikleri öğrenebilecekleri hem de keyifli vakit geçirebilecekleri yenilikçi bir deneyim sunacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son Bir Yılda Meyve Yüzde 69, Sebze Fiyatları Yüzde 29 ArttıÖnceki Haber

Son Bir Yılda Meyve Yüzde 69, Sebze Fiya...

Beykoz Kirazı Olgunlaşıyor, İhtiyaç Sahipleri SeviniyorSonraki Haber

Beykoz Kirazı Olgunlaşıyor, İhtiyaç Sahi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar