Şekerbank

Bakliyat Köyünde Hasat Etkinliği ve Değerlendirme Toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakliyat Köyünde Hasat Etkinliği ve Değerlendirme Toplantısı
Tofidass

Bolu İl Tarım Müdürlüğü önderliğinde S. S. Çamyayla Köyü Kadın Kooperatifi ve Demirciler Köyü Gelincik Kadın Kooperatifi ile Reis Bakliyat arasında sözleşmeli üretim modeliyle Bakliyat Köyü projesi hasat etkinliği yapıldı. Demirciler köyünde gerçekleşen etkinliğe Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilay Reis Göktürk, Yönetim kurulu üyesi Işılay Reis Yorgun, Genel Müdür İsmail Kemaloğlu, İl Müdürü İzzet Murat, İl Müdür Yardımcısı Hasan Taş, teknik personel ve üreticiler katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü İzzet Murat;

“Sıra dışı hava şartlarına rağmen ilimizde uygulanan Bakliyat Köyü Projesi meyvelerini veriyor. Burada yetiştiricilerimize ve bizlere güvenen Reis ailesine teşekkür ediyorum. Karşılaştığımız sorunlar her ne kadar sorun gibi görünse de aslında önemli bir tecrübe olmakla birlikte geçtiğimiz üretim sezonu gelecek üretim sezonumuzun teminatı olacaktır. Bizler şahsım ve kurumum olarak üretimin her aşamasında üreticimizin yanında olmaya gayret ettik. Özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde durmaksızın üreten ve üretmeye devam eden değerli çiftçilerimize ve teknik personelimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Üreten Bolu’nun Üreten Çiftçilerinin Hasadı Bol Kazancı bereketli olsun” dedi.

Reis Gıda Yönetim Kurulu üyesi Işılay Reis Yorgun konuşmasında; tohumun önemine değinirken, üreticilerimizin toprağa küsmemeleri hususuna dikkat çekti. Ayrıca önümzdeki sezon için ekim alanlarını arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Toplantıda bu yıl karşılaşılan sorunlara değinilirken, gelecek yıla ait yol haritası belirlendi. Konuşmaların ardından gelincik kadınları rozetleri Reis Gıda yönetimine ve İl Müdürü İzzet Murat’a takdim edildi. Karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleri ile etkinlik sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bolu’da Güz Dönemi Şap Aşılaması Devam EdiyorÖnceki Haber

Bolu’da Güz Dönemi Şap Aşılaması Devam E...

Üreticiye destek sofralara bereketSonraki Haber

Üreticiye destek sofralara bereket

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar