Şekerbank

Bakan Pakdemirli, Umudun Sesi Buse’yi Ziyaret Etti…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Pakdemirli, Umudun Sesi Buse’yi Ziyaret Etti…
Toprağın altında yardım beklerken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin telefonla görüştüğü ve 'senin için buradayız, seni çıkarmadan buradan ayrılmayacağız' dediği, depremin simge isimlerinden Buse, 9,5 saat sonra enkazdan çıkarıldı.

Toprağın altında yardım beklerken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin telefonla görüştüğü ve 'senin için buradayız, seni çıkarmadan buradan ayrılmayacağız' dediği, depremin simge isimlerinden Buse, 9,5 saat sonra enkazdan çıkarıldı.

Gece boyunca kurtarma çalışmalarını takip edip, olay yerinden ayrılmayan Bakan Pakdemirli, sabahın ilk ışıklarıyla da Yaralıları hastanede ziyaret etti.

Enkaz altında, üstünde büyük yükler olmasına rağmen umudun sesi olan Buse ile Bakan Pakdemirli'nin buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

'Sana olan inancımızı hiç kaybetmedik' diyen Bakan Pakdemirli, bundan sonraki süreçte de her daim Buse'nin ve ailesinin yanında olacaklarını söyledi.

Depremde annesini kaybeden Buse Hasyılmaz, gözyaşları içerisinde Bakanımıza minnetini sunarken, Bakan Pakdemirli, Buse'nin hayata tutunacağına inandığını ve onun çok güçlü olduğunu söyledi.

Gece boyunca Buse'nin nişanlısı ile onun kurtarılışını beklediklerini de ifade eden Bakan Pakdemirli, genç çifte nikâhlarında şahitlik yapma sözü de verdi.

Bakan Pakdemirli ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, depremde yaralanan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görenleri de ziyaret etti.

Bakanlar ve Yıldırım basına kapalı gerçekleşen ziyarette yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Ziyaretin ardından depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın bulunduğu bölgeye geçen Bakan Pakdemirli, incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuzfındık Köyünde Yaralar SarılıyorÖnceki Haber

Kuzfındık Köyünde Yaralar Sarılıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Tarım Makinaları Parkı, çiftçilerden yoğun ilgi görüyorSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesi’nin Tarım Makinala...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar