Şekerbank

Bahçeden gurme lezzetler, doğallıktan ödün vermiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeden gurme lezzetler, doğallıktan ödün vermiyor
Hayatın temposunda hem lezzetli hem de sağlıklı atıştırmalıklara ihtiyaç duyduğunuzda, Bahçeden gurme lezzetler hep yanınızda… Bazen özel kutlamalara bazen keyifli buluşmalara, bazen de yemeklerinize eşlik eden Bahçeden Çiğ Badem ve Bahçeden Çiğ Ceviz, en iyi topraklardan en doğal haliyle hayatlarınızdaki yerini alıyor.
Tofidass

Doğanın en besleyici ve lezzetli tatları, Peyman uzmanlığıyla sofralara ulaşıyor, günlük beslenme rutinini destekleyen doğal kahramanlara dönüşüyor. Yüksek besin değeri ile hem günlük enerji hem de vitamin ve mineral ihtiyacını karşılayan Bahçeden Çiğ Badem ve Bahçeden Çiğ Ceviz, özellikle mevsim geçişlerinde vücudun savunma mekanizması olan bağışıklık sistemini destekliyor.

Gücü doğadan, lezzetine lezzet katan dokunuşlar Bahçeden…

Tabiatın en güçlü antioksidanları olan badem ve ceviz, içerdiği vitaminlerle vücudun hastalıklara karşı savunma hattını güçlendiriyor, sağlıklı bir atıştırmalık seçeneği sunuyor. En bereketli coğrafyalardan titizlikle toplanan ve sağlıklı üretim süreçlerinden geçerek en taze haliyle ambalajlanan Bahçeden Çiğ Badem ve Bahçeden Çiğ Ceviz, vücudun belli fonksiyonlarını sağlıklı olarak yerine getirmesine yardımcı olurken, damakta iz bırakan lezzetlere dönüşüyor. Glütensiz ve yüksek lif içeren kalsiyum zengini Bahçeden Çiğ Badem ve Omega 3 yağ asidi kaynağı Bahçeden Çiğ Ceviz, tazeliği ve hijyeni koruyan özel zipperlı ambalajlarında kuruyemiş eğlencesini şölene dönüştürüyor.

‘Ne yediğini bil, neden yediğini bil’ akımının öncüsü Bahçeden, ceviz ve bademin faydalarına paket üzerinde yer vererek, tüketiciler için ambalajları bilgilendirici bir kimlik kartına dönüştürüyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gürer: Patates Ve Soğan Üreticileri “Yandım Anam” DiyorÖnceki Haber

Gürer: Patates Ve Soğan Üreticileri “Yan...

CarrefourSA ve HEKTAŞ İş Birliğiyle Türkiye’de “İzlenebilir Güvenli Gıda Platformu” Dönemi BaşlıyorSonraki Haber

CarrefourSA ve HEKTAŞ İş Birliğiyle Tür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar