Şekerbank

Aleyhe ileri sürülen tüm iddialar temelsiz, asılsız ve uydurmadır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aleyhe ileri sürülen tüm iddialar temelsiz, asılsız ve uydurmadır

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut tarafından TBMM Başkanlığına sunulan soru önergesi kaynak gösterilerek, bazı basın yayın kuruluşlarında, soru önergesinde dile getirilen iddialar üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece yazılı açıklama yaptı.

Bakan yardımcısı Işıkgece yaptığı yazılı açıklamada;”Şahsıma ve eşime karşı, nitelikli iftira ve nitelikli hakaret suçları kapsamında, ileri sürülen iddia ve isnatların tümü asılsız ve gerçek dışıdır.

Belirtilen asılsız iddia ve isnatların hangi maksatla ve hangi plan dâhilinde ileri sürüldüğünü bilmiyorum.

Bakanlığın ilgili ve yetkili tüm birimlerinde, yasal mevzuata uygun biçimde etik prensiplere özen gösterilerek iş geliştirilmekte ve uygulama yapılmaktadır. Dolayısıyla aleyhe ileri sürülen tüm iddialar temelsiz, asılsız ve uydurmadır. Yalnızca iftiradan ibarettir.

Vurgulamalıyım ki;

Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde geçmişte de üstlendiğim görevler süresince ne eşime ne de herhangi bir yakınıma hiçbir şekilde tek kuruş, tek bir dolar dahi ödeme yapılmamıştır ve yapılması da mümkün değildir.

Özel sektörde yıllardır çalışan şerefli, onurlu ve itibarlı eşim Ahmet Işıkgece’nin ve benim adıma bilgimiz ve onayımız dâhilinde açılmış tüm banka hesapları son derece şeffaftır. Yetkili birimler ve mercilerin dilediği zaman yapacağı her türlü incelemeye açıktır.

Ulusumuzun temsilcileri olarak yasama faaliyetini gerçekleştiren milletvekillerinin yüce TBMM çatısı altında ulusun bireylerine karşı iftira ve asılsız biçimde ağır isnatta bulunma haklarının olmadığı da izahtan varestedir.

Sayın milletvekilinin farkında olmadan, yanılma ya da yanıltılarak açıkça belirtilen itham ve iftiraları düzeltmesi beklentisiyle kişilik haklarımıza yönelik ağır itham, isnat ve iftiralarla ilgili gerekli hukuki süreçler vakit kaybetmeden başlatılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Iğdır’da Serbest Veteriner Hekimler Mesleki Sorunlarını KonuştularÖnceki Haber

Iğdır’da Serbest Veteriner Hekimler Mesl...

AKP sadece pamuk ithalatı için 24 milyar dolar ödediSonraki Haber

AKP sadece pamuk ithalatı için 24 milyar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar