Şekerbank

2015'in ödüllü traktörü Adana'da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2015'in ödüllü traktörü Adana'da
TürkTraktör, New Holland TTJ ile İtalya’da aldığı ‘Yılın En İyi Bağ-Bahçe Traktörü 2015’ ödüllü traktörü ve yeni ürünleriyle Adana Tarım Fuarı'na katıldı.
Tofidass

Adana'da düzenlenen 8. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı kapsamında, TürkTraktör tarafından Türk mühendisliği ile geliştirilen ve Türk işçisinin emeği ile Türkiye’de üretilen ödüllü New Holland TTJ traktör sergileniyor. Furda ayrıca New Holland T5 Hi-Lo, T480S, TD4B ve TR6 olmak üzere yeni ürünler de Çukurovalı çiftçilerle bir araya geliyor. Zengin New Holland ürün gamının yanı sıra TürkTraktör markalı tarım ekipmanları da fuarda yer alıyor.

Adana’da ve Çukurovalı çiftçilerle olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, firma olarak sadece yeni ürünlerle gelmediklerini, geçen hafta ortasında İtalya’da aldıkları uluslararası ödülü de beraberlerinde Adana'ya getirdiklerini belirtti.

Özdemir, şunları kaydetti:

"Ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türk mühendisliği ile geliştirilen ve Türk işçisinin alın teri ile Türkiye’de üretilen New Holland TTJ modelimiz ile alanının en saygın ödülü olan ‘Yılın Traktörü 2015’ ödülünü aldık. Bu ödül TürkTraktör olarak Ar-Ge’ye vermiş olduğumuz önemin ve yapmış olduğumuz yatırımın meyvesidir. Başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim.”

Dört yeni ürünü Çukurovalı çiftçilerin beğenisine sunmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Özdemir, “Ödüllü TTJ’nin yanı sıra New Holland ailesinin dört yeni ürününü de Çukurovalı çiftçilerimizle buluşturuyor olmanın heyecanı içindeyiz. TürkTraktör tesislerinde Türk işçisinin emeğiyle üretilen ürünlerimizin her biri de modern teknolojinin nimetleriyle en iyi şekilde donatılmış durumda. T5, T480S, TD4B ve ‘Yerli Dev’ unvanına sahip TR6 gibi yeni ürünlerimizi Çukurovalı çiftçilerimizle buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
New Holland'ın Bursa'daki yeni hizmet noktası açıldıÖnceki Haber

New Holland'ın Bursa'daki yeni hizmet no...

Rusya gıda fuarında Avrupalı üreticiye alternatif arıyorSonraki Haber

Rusya gıda fuarında Avrupalı üreticiye a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar