Şekerbank

Ziraat fakültesi öğrencilerine özel burs için son fırsat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ziraat fakültesi öğrencilerine özel burs için son fırsat
GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’na başvurular 15 Ekim’de bitiyor
Tofidass

Ziraat fakültelerinde okuyan çiftçi çocuklarına verilen GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nda bu yıl dokuz ay boyunca 275 TL ödeme yapılıyor. Burs için başvurular, 15 Ekim 2015 tarihinde sona erecek.

GÜBRETAŞ’ın sosyal sorumluluk projesi olarak ziraat fakültelerinde eğitim görüp ekonomik desteğe ihtiyacı olan çiftçi çocukları için 2007’den bu yana verdiği Eğitim Bursu’na başvurular devam ediyor. Lisans eğitimi boyunca devam eden karşılıksız eğitim bursundan bu yıl itibariyle 225 üniversite öğrencisi yararlanmış olacak.

Bu yıl 9 ay boyunca 275 TL ödeme yapılacak olan GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’na başvurular ise 15 Ekim 2015 tarihinde sona erecek. Burs desteğinden yararlanmak isteyen ziraat fakültesini bu yıl kazanan öğrenciler, şirketin internet sayfası (www.gubretas.com.tr) üzerinden burs için başvuru yapabiliyor.

Başvurularda çiftçi çocuğu olmak ve ziraat fakültesinin Bahçe Bitkileri, Tarımsal Yapılar ve

Sulama, Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümlerinden herhangi birinin hazırlık veya 1. sınıfına ilk kez bu yıl kayıt yaptırmış olma şartları aranıyor. Bu yıldan itibaren GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nu almaya hak kazanacak öğrencilerin listesi ise 13 Kasım 2015 tarihinde şirketin web sitesinde açıklanacak.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Şükrü Kutlu, “Tarım sektöründe nitelikli insan gücünü artırmak amacıyla, geleceğin ziraat mühendislerini bugünden destekliyoruz. 8 yıldır sürdürdüğümüz bu sosyal sorumluluk projemiz kapsamında her yıl bursiyer öğrencileri buluşturup onlara mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri de veriyoruz. Bu yıl da burs başvuruları yoğun ilgi görüyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PAMUK TOPLAMA FİYATLARI BELİRLENDİÖnceki Haber

PAMUK TOPLAMA FİYATLARI BELİRLENDİ

ÇİFTLİKLERDE ELEKTRONİK ÇİFTLEŞME DÖNEMİSonraki Haber

ÇİFTLİKLERDE ELEKTRONİK ÇİFTLEŞME DÖNEMİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar