Şekerbank

Vücudun bilinmeyen güç kaynağı: Chia Tohumu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vücudun bilinmeyen güç kaynağı: Chia Tohumu
Yoğun iş temposunda vücudumuzun harcadığı enerjiyi gidermeye organik çözüm: Chia tohumu
Tofidass

İş temposunda yoğun çalışmanın de etkisiyle vücudumuzun dengesi bozulmaktadır. İnsanlar genellikle mesai bitiminden sonra ağır yorgunluklarla evlerinin yolunu tutmakta ve bunun sonucunda birçok sağlık sorununun da kapısı açılmaktadır. Hormonlu ve içerisindeki zararlı besin maddelerinin bulunduğu besinlerin tüketilmesi de vücutta birçok sağlık sorununa kapı açmaktadır.

Ne yazık ki piyasada satılmakta olan birçok tıbbi ürün bu yorgunlukları giderdiğini ve vücudun eksik bileşenlerini sağladığını iddia etse de; tam anlamıyla vücudun dengesini sağlayamadığı gibi, vücuda zararlı birçok etkisi de bulunduğu saptanmaktadır.

DOĞAL ÜRÜNLERE YÖNELİM

Günümüzde insanlar doğal besinlere ve sağlıklı yaşama daha çok önem vermektedir. Organik besinlerle beslenmeye ve doğanın mucizevi besinlerine yönelim, günümüzün hastalıklı dünyasında doğal bir sonuç olarak görülmektedir. Eski uygarlıkları incelediğimizde aslında sağlıklı yaşamın mihenk taşlarını da keşfetmemiz mümkün oluyor. Özellikle günümüzdeki en büyük sorunlardan olan obezitenin ve kanserin organik ürünlerin desteğiyle üstesinden gelindiği konusunda uzmanların görüşleri bulunmaktadır. 

BİR BESİN OLARAK CHİA TOHUMU

Son yıllarda değeri daha iyi anlaşılmakta olan Chia tohumu vücudun birçok ihtiyacını karşılamakla birlikte, kilo vermeye de etkisi olduğu uzmanlar tarafından ortaya konulmuştur. Birçok yiyecekle birlikte tüketilebilen Chia tohumu sağlıklı beslenmekte hassas olanlar severek tüketmektedir. Ülkemizde yeni yeni satılmaya başlanan bu besin değeri yüksek gıdanın kahvaltıdan akşam yemeğine ve hatta tatlılarla birlikte dahi tüketilmesi yaygınlaşmaya başlamıştır.

Tıbbi desteğin zararlarının yanında organik Chia tohumunun kanıtlanmış etkilerini göz ardı etmemekte fayda var. Chia tohumunu salatalara katarak, su ile birlikte, sabah kahvaltısında tükettiğiniz mısır gevreği türevi besinlerle birlikte, yoğurda karıştırarak ve aklınıza gelen birçok besinle birlikte tüketebilirsiniz. Hayatın her anının kıymetli olduğunu ve beslenmenin yanında organik Chia tohumu gibi değerli besinlerle takviyeler yapmanın, yaşam standartlarınızı yükseltmekte olumlu etkiler sağlayacağını unutmamanız dileğiyle.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kolesterolü Düşürmenin YollarıÖnceki Haber

Kolesterolü Düşürmenin Yolları

KIŞ AYLARINDA SAĞLIK İÇİN BOZA TÜKETİN!Sonraki Haber

KIŞ AYLARINDA SAĞLIK İÇİN BOZA TÜKETİN!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar