Şekerbank

Tiryaki Agro, hasat yapan çiftçilere reklam filmiyle teşekkür etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tiryaki Agro, hasat yapan çiftçilere reklam filmiyle teşekkür etti
Tofidass

Alın terinin çiftçilerin başarısındaki en büyük güç olduğuna inanan lider tarım tedarik zinciri şirketi Tiryaki Agro, hasat sezonunu bin bir emekle geride bırakan tarım emekçilerine duyduğu minneti çektiği reklam filmiyle dile getirdi.

Türkiye’nin en büyük tarım ürünleri şirketi Tiryaki Agro, geride bıraktığı hasat mevsimini, elde edilen başarıda büyük paya sahip olan çiftçilere minnetini çektiği reklam filmiyle kutladı. Kar kış demeden, “bir gün olsun” toprağının ve hasadının başından ayrılmayan çiftçilerin görüntülendiği reklam filmi, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Hasat sezonu boyunca Tiryaki Agro’nun Niğde’den Muş’a, Konya’dan Balıkesir’e uzanan tarlalarında ürününün başından bir an olsun ayrılmayan çiftçilerin gerçek görüntülerinin yer aldığı reklam filmi; şirketin dünya sofralarına kadar ulaşan yolculuğunun hangi koşullarda gerçekleştiğini anlatıyor. Film, Tiryaki Agro’nun alanında Türkiye’nin en büyük şirketi olmasında tarım emekçilerinin ve ülkemizin bereketli topraklarının üstlendiği rolü vurguluyor.

Alın terini esirgemeden çalışarak ekmeğini topraktan çıkaran çiftçilerimiz sayesinde tüm dünyanın şifa, sofraların ise afiyet kazandığı vurgulanan reklam filmi, toplam 14 saatlik kayıttan seçilen görüntülerle oluşturuldu. Reklam filmi Keremcem’in sesiyle hayat buldu.

Filmi izlemek için TIKLAYINIZ

 

REKLAM KÜNYESİ:

Reklamveren: Tiryaki Agro

Reklamveren Yetkilisi: İmge Birgili, Zeynep İncesaraç, Melike Nevin Ateş

Reklam Ajansı: Salt İletişim, MullenLowe

Kreatif Direktör: Nadir Aydın

Yaratıcı Ekip: Cem Koç, Köksal Karabulut

Müşteri İlişkileri: Ceyda Coşkun, Merve Günay, Tais Berberyan, Siminsu Sevgikuranlar

Stratejik Planlama: Yusuf Muslubaş, Alper Çetik

Ajans Prodüktörü: Tuğrul Karadeniz, Emirhan Akıncı 

Prodüksiyon Şirketi: Drontic, Eser Kişmir Havadan Çekim

Post Prodüksiyon: Lunapark Film

Tiryaki Agro Hakkında:

Dünyanın önde gelen tarım ürünleri tedarik zinciri şirketlerinden Tiryaki Agro, 1965 yılından bu yana sağlıklı ve sürdürülebilir tarım ürünleri ile dünyanın güvenli beslenmesi için çalışıyor. 4 kıtada 11 ülkedeki faaliyet noktaları ile 56 ülkeyi bakliyat, tahıl, yem, yağlı tohum, kuruyemiş ve organik gıda ürünleri ile buluşturuyor. 

Farklı coğrafyalardaki 5 milyon dönümlük tarım arazisinde gerçekleştirdiği sözleşmeli tarım üretiminin yanı sıra operasyonel kabiliyeti sayesinde 39 ülkeden kaynaklama yaparak, yıllık 4 milyon tondan fazla tarım ürünü temin ediyor. Tarladan nihai tüketiciye uzanan tedarik zincirinin lojistik, işleme, depolama, ticaretten oluşan halkalarını en verimli şekilde yöneterek dünyanın dört bir yanına ulaşıyor. Dünya çapında 21 limanda aktif olarak faaliyet gösteren şirket, depolama ve nakliye konusundaki uzmanlığıyla ürünlerin güvenilir şekilde lojistiğini sağlıyor. Dünyanın en büyük organik gıda tedarik zinciri şirketlerinden biri olan Tiryaki Agro, tarım için sürdürülebilir bir gelecek inşa etme ilkesiyle çalışıyor. Hayat bulduğu toprakların kıymetini bilerek, yüzbinlerce çiftçi ve 1300’ü aşkın çalışanıyla, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma amacı üstleniyor. Çevre dostu tarımsal üretim ile yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanan ve akıllı tarım teknolojilerini toprakla buluşturan Tiryaki Agro, gelecek için tarım, tarım için gelecek yaratıyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçilere Ata Yadigarı 28 kromozomlu 'Gacer Buğdayı' dağıtıldıÖnceki Haber

Çiftçilere Ata Yadigarı 28 kromozomlu 'G...

Başkan Altay; Üniversitemizle birlikte yapacağımız çalışma çiftçimiz için gelir kapısı olacakSonraki Haber

Başkan Altay; Üniversitemizle birlikte y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar