Şekerbank

Teksüt’ten evdeki aşçılar için Süzme Yoğurt ve Mozarella Peyniri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teksüt’ten evdeki aşçılar için Süzme Yoğurt ve Mozarella Peyniri

Pandemi döneminde ev dışı tüketimin evlere kayması, pek çok mutfakta yeni tariflerin denenmesini beraberinde getirdi. Yüksek proteinli süzme yoğurdunu ve mozarella peynirini, bugüne dek sadece restoran, otel gibi ev dışı tüketim kanalına sağlayan Teksüt, profesyonel ustaların tercih ettiği bu iki ürününü şimdi evlerdeki şeflere sunuyor.

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, Balıkesir Gönen bölgesinin yüksek nitelikli sütlerinden hazırlanan yoğurt ve peynir portföyünü, evdeki aşçılara yönelik iki ürünle zenginleştirdi.

Teksüt Yönetim Kurulu Üyesi Arda Aksaray, “Pandemi döneminin yükselen olgularından biri ‘evde yemek yapmak’ oldu. Erkekler mutfaklara daha fazla girmeye, kadınlar da önce denemedikleri pek çok tarifi evde yapmaya başladı. Biz de evdeki aşçıların hayatını pratikleştirmek için evde güvenle kullanabilecekleri kolaylaştırıcı ürünler sağlamak istedik” diye konuştu.

Aksaray, sözlerini şöyle sürdürdü: “Süzme yoğurdumuzu ve Mozarella peynirimizi, yıllardır yurt çapında restoran, otel ve turistik tesislere sunuyoruz. Özellikle süzme yoğurdumuz, İstanbul’daki pek çok büyük otelin usta aşçıları tarafından tercih ediliyor. Bu iki ürün, ev tüketimine uygun hale getirilen yarım kiloluk ve 200 gramlık ambalajlarla şimdi evlerdeki şeflerin hizmetinde.”

Protein zengini Teksüt Süzme Yoğurt (500g)

Uzun süre dayanabilen ve saklama kolaylığı sunan süzme yoğurt, diğer yoğurt tiplerine göre pratik sürülebilme yeteneğine de sahip fermente bir süt ürünüdür. Cacık yaparken, çorba pişirirken, meze hazırlarken ya da sade haliyle mantı veya makarnanın yanında süzme yoğurt, pek çok kullanım alanıyla karşımıza çıkıyor.

Kendisine has tat, koku ve yapısıyla öne çıkan Teksüt Süzme Yoğurt, protein yönünden oldukça zengin. Süzme yoğurdun 100 gramında ortalama olarak 7,5 gram protein, 4,8 gram karbonhidrat, 9 gram yağ bulunuyor. Süzme yoğurdun 1 porsiyonu için tavsiye edilen 200 gramlık tüketimi, günlük enerjinin yüzde 13’ünü karşılıyor.

Ev pizzaları için ideal Teksüt Rende Mozzarella (200g)

Mozzarella peyniri, kahvaltılarda, makarna ve salatalarda çokça tercih ediliyor. Kendine özgü lifli yapısının sağladığı erime ve uzama özellikleri nedeniyle, pizza malzemeleri arasında en fazla rağbet gören peynir olarak öne çıkıyor. Teksüt, eşsiz ev pizzaları hazırlamak isteyenler için yüksek proteinli Mozzarella peynirini kullanımına hazır rendelenmiş haliyle 200 gramlık ambalajlarda sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PepsiCo Türkiye’de hedef yüzde 100 yenilenebilir enerjiÖnceki Haber

PepsiCo Türkiye’de hedef yüzde 100 yenil...

Büyükşehir Üreticinin YanındaSonraki Haber

Büyükşehir Üreticinin Yanında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar