Şekerbank

Tarım Kredi, alanında öncü 3 şirketiyle İSO 500 listesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım Kredi, alanında öncü 3 şirketiyle İSO 500 listesinde
İstanbul Sanayi Odası Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesini açıkladı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, sektöründe öncü 3 şirketiyle İSO 500’e damgasını vurdu.
Tofidass

İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı 2022 yılı araştırma sonuçlarına göre Tarım Kredi Kooperatifleri, 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da Tarım Kredi Yem, GÜBRETAŞ ve Tarım Kredi Tedarik şirketleriyle Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer aldı.

Tarım Kredi Tedarik’ten rekor yükseliş

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu listesinde ilk sırada TÜPRAŞ yer alırken, kooperatifçilik ilkeleri çerçevesinde Anadolu’nun dört bir yanında çalışmalarını sürdüren, çiftçilerin tarımsal faaliyetlerinde kullandığı her türlü tarımsal girdi ihtiyacını karşılayarak üretime katkıda bulunan, öncelikleri arasında Türk ekonomisine hizmet etmek yer alan Tarım Kredi Grubunun, Tarım Kredi Yem San. ve Tic. A.Ş., Gübre Fabrikaları T.A.Ş. ve Tarım Kredi Tedarik ve Üretim A.Ş. şirketleri İSO 500 listesinde başarı grafiğinde yükselerek yer alması dikkat çekti. İSO listesinde Tarım Kredi Yem geçen seneye göre 19 sıra yükselerek 112. sırada, Gübretaş 14 sıra yükselerek 123. sırada Tarım Kredi Tedarik ve Üretim ise rekor bir performansla 223 sıra birden yükselerek 189. sırada kendilerine yer buldular.

Bu ay içerisinde halka arzı gerçekleştirilen TARKİM şirketi ve Türkiye ekonomisine verdiği büyük katkı ile son günlerde adından sıkça söz ettiren Tarım Kredi Marketleri ile Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin sektöründe öncü 3 şirketi 1968’den beri düzenlenen İSO’nun En Büyük Sanayi Kuruluşları listesinde, Gübretaş ve Tarım Kredi Yem kendi sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler arasında 2. oldular.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsun’da Su Kaynaklarına Rekor Düzeyde Sazan Balığı Yavrusu BırakıldıÖnceki Haber

Samsun’da Su Kaynaklarına Rekor Düzeyde...

Gıdada, Dünya Yerel Kaynaklı Ürünlere Yöneliyor…Sonraki Haber

Gıdada, Dünya Yerel Kaynaklı Ürünlere Yö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar