Şekerbank

“Sınırsız Eğitim Sorunsuz Üretim” projesinde çiftçilerle buluşuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Sınırsız Eğitim Sorunsuz Üretim” projesinde çiftçilerle buluşuldu
Tofidass

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen “Sınırsız Eğitim Sorunsuz Üretim Projesi” kapsamında gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme toplantısı Çaygökpınar köyünde düzenlendi.

Buluşmaya Vali Erkan Kılıç, İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet MURAT, köy muhtarı ve çevre köy muhtarları, Şube Müdürleri, teknik personel ve çiftçiler katıldı.

Eğitim gecesinin açılış konuşmasını yapan Vali Erkan KILIÇ; “Üretimin devamlılığı ve yaşanılan sorunların çözümü aşamasında bugün sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Valiliğimizce koordine edilen ve İl Müdürlüğümüzce yürütülen bu örnek çalışma ile sorunlarınızı dinleme, teşhis ve çözüm aşamasında teknik kadromuz sizlere gerekli desteği sağlamak için çalışmalarını yürütecektir. Mottomuz siz üretin yeterden yola çıkarak bizler de sizlerin üretim aşamasında önünüze çıkan sorunların çözümü aşamasından elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olacağız. Bu vesileyle katılımlarınızdan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, sözü sizlere bırakıyorum” dedi.

Toplantıda konuşan İl Müdürü İzzet MURAT; “Öncelikle bizlere ve siz değerli üreticilerimize desteklerini esirgemeyen Valiliğimize, değerli Bolu Milletvekillerimize ve Özel İdaremize kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bolu'muzun örnek olduğu ve gelenek haline getirdiği ve geçtiğimiz yıllarda gece eğitimi formatıyla düzenlediğimiz eğitimlerimiz bu dönem güncellenerek köy ahalimizin belirlediği ve uygun gördüğü zaman dilimi içerisinde Valiliğimizim koordinesi ile toplam 87 köyümüzde gerçekleşecek eğitimlerde vatandaşlarımız istediği her konuda arkadaşlarımıza sorularını yöneltebilir, aklına takılan soruları aydınlığa kavuşturabilir. Bay, bayan üretici ve üretici adaylarımızı bu hizmetten faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Proje kapsamında hijyenik süt üretimin temini açısından önemli bir başka proje olan ve İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen süt üreticilerine dezenfektan dağıtımı da gece sonunda gerçekleştirildi.  

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen eğitim toplantısı sonunda dezenfektan kullanımı ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altıeylül’den jeotermal kaynaklı tarım desteğiÖnceki Haber

Altıeylül’den jeotermal kaynaklı tarım d...

Gastronomi Dünyasının Profesyonelleri Antalya’da BuluşacakSonraki Haber

Gastronomi Dünyasının Profesyonelleri An...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar