Şekerbank

Samsun'da ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Sergisi Meraklılarını Bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun'da ‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Sergisi Meraklılarını Bekliyor
Tofidass

2017 yılında yapılan '9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserler, Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle ziyarete açılan 'Samsun 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'bünyesinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde meraklılarıyla buluşmayı bekliyor.

Konu hakkında açıklama yapan Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü Nail KIRMACI şunları söyledi: "Tarımın istikrarlı olarak ülke ve kamuoyu gündeminde yer almasını sağlayarak bu alanda farkındalık yaratmak amacıyla, Bakanlığımız tarafından Denizbank işbirliğiyle geleneksel olarak 10 yıla yakın süredir düzenlenmekte olan "Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın9.'sunda ödüle ve sergilenmeye layık görülen çok sayıda eserdün açılışını yaptığımız Fuar süresince sergilenecektir.

Tarım alanında verimliliği ve rekabeti gözeten, toprağı ve çevreyi koruyan, sürdürülebilir üretimi destekleyen yapısı ile yeni bir yaklaşım ve vizyon öngören Milli Tarım Projemizin 'tematik konu' olarak belirlendiği ve Ülkemizin her bölgesinden toplamda 501 fotoğrafseverin 2.326 adet eserle katıldığı geçen seneki Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması sonrası; Genel Kategori, Çiftçi- Üretici Kategorisi,  Öğrenci Kategorisi, Tematik Konulu Milli Tarım Kategorisi,Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları Kategorisi ve Denizbank Çalışanları Kategorisinden 114 fotoğraf ödüle ve sergilenmeye değer bulunmuş, toplamda 56 bin TL'lik hediye çeki eser sahiplerine dağıtılmıştır.

Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı Sergi, 26- 30 Eylül 2018 tarihleri arasında'Samsun 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'bünyesinde ve TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde meraklılarını bekliyor olacak. Halkımızı davet eder, ziyaretlerinden mutluluk duyarız." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırıkkale'de Elma Hasadı BaşladıÖnceki Haber

Kırıkkale'de Elma Hasadı Başladı

Yılmaz: Çeltikte verimimiz Türkiye ortalamasının üzerindeSonraki Haber

Yılmaz: Çeltikte verimimiz Türkiye ortal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar