Şekerbank

Pınarbaşı’nda TKDK Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pınarbaşı’nda TKDK Tanıtım Toplantısı Düzenlendi
TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU (TKDK) KASTAMONU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ, PINARBAŞI İLÇESİNDE HİBE DESTEKLERİ KONUSUNDA TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ.
Tofidass

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğü tarafından, Pınarbaşı ilçesinde hibe destekleri konusunda tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
İlçedeki çiftçi ve esnafın, TKDK destekleri hakkında bilgilendirilmesi amacı ile İlçe Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya, gıda tarım ve havancılık ilçe müdürlüğü personeli, muhtarlar, esnaflar ve çiftçiler katıldı.
Toplantıda, Proje Başvuru Yönetim Amiri Ramazan Yıldırım tarafından potansiyel başvuru sahiplerine IPARD hibe fonları, kurumun amaçları, destek verilen tedbirler, yardım oranları ve başvuru paketi hakkında sunumlarla bilgilendirme yapıldı.
Ramazan Yıldırım, katılımdan memnun olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Bugün Pınarbaşı ilçemizde TKDK hibeleri ve desteklemeleri hakkında yatırımcılarımıza bilgilendirme yaptık. Katılımcıların Avrupa Birliği’nden bu destekleme ve hibeyi alabilmek için nasıl bir yol izleyecekleri ile ilgili bilgiler verdik. Pınarbaşı ilçemizden geçtiğimiz yıllarda Arıcılık ve Tıbbi Aromatik Bitkilerin Üretimi ile ilgili 5 vatandaşımıza destekleme yaptık. Ben bu olumsuz hava şartlarına rağmen toplantımıza katılan muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Yatırımcılarımız hiç bir şey yapmasalar da Kastamonu’ya geldiklerinde gelip bir çayımızı içsinler. Son olarak amacımız Avrupa Birliği fonundan en fazla sayıda yatırımcımızın destek alabilmesini sağlamak.’’
Geniş katılımlı toplantıda, yapılan sunumun ardından soru cevap bölümüne geçilerek katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KİRAZ SAPI İLE ZAYIFLAYIN!Önceki Haber

KİRAZ SAPI İLE ZAYIFLAYIN!

Gaziantep Kurutmalığı TescilleniyorSonraki Haber

Gaziantep Kurutmalığı Tescilleniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar