Şekerbank

NEW HOLLAND, KOMATEK FUARI’NDA YÜKSEK PERFORMANSLI İŞ MAKİNELERİYLE BOY GÖSTERDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NEW HOLLAND, KOMATEK FUARI’NDA YÜKSEK PERFORMANSLI İŞ MAKİNELERİYLE BOY GÖSTERDİ
Tarım makinelerinin lider markası New Holland, 6-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen KOMATEK Fuarı’nda sergilediği makinelerle, iş makineleri alanında da iddalı olduğunu kanıtladı. Özellikle B110B ve B115B model kazıcı yükleyicileriyle New Holland standı, fuar süresince katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Tofidass

Tarım makinelerinin yanı sıra verimli ve yüksek performanslı iş makineleriyle de sektördeki iddiasını sürdüren New Holland; 6-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen KOMATEK Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda toplam 12 farklı modeliyle gövde gösterisi yaptı.

Özellikle Kazıcı Yükleyici grubuyla dikkat çeken New Holland, B110B ve B115B model kazıcı yükleyicileriyle fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. New Holland, fuar süresince B110Bve B115B kazıcı yükleyicilerin yanı sıra paletli ekskavatör E245C, lastikli yükleyici W170, mini ekskavatör modelleri E16B, E39B ve E50B; nokta dönüşlü yükleyici modelleri L215L218ve L225 ve teleskopik yükleyiciler LM1345 ve LM1745 ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir;

“Son teknoloji New Holland marka iş makinelerini sektöre kazandırmaktan dolayı mutluyuz”

Fuarı ve sergilenen New Holland marka iş makinelerini değerlendiren İrfan Özdemir, “New Holland B110B ve B115B kazıcı yükleyicilerimizin görmüş olduğu ilgiden çok memnunuz. Bu iki model, 110 bg’lik yüksek motor gücüyle şu an pazardaki en güçlü motora sahip. Bunun yanında değişken debili, pistonlu hidrolik pompa sistemiyle de yakıt sarfiyatında oldukça iddialı. Bu sayede güçlü motorunun avantajı olan kısa çevrim sürelerini ve üretkenliğini, düşük yakıt sarfiyatıyla birleştirerek oldukça verimli bir makine ortaya çıkarıyor” dedi.

New Holland markalı iş makinelerinin Türkiye’de rekabeti canlandırdığını belirterek sözlerine devam eden İrfan Özdemir, “Son teknoloji New Holland marka iş makinelerini sektöre kazandırarak; Türkiye'nin büyüyen inşaat sektörüne destek olmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Fuarın gözdesi New Holland B110B ve B115B kazıcı yükleyiciler

Kazıcı yükleyicilerimizin 4.5 litrelik turbo şarjlı motorları; endüstriyel uygulamalara yönelik motor tasarımı, üretimi ve satışı alanında lider bir üretici olan, yılda üç milyon adet motor üretimi yapan Fiat Power Train (FPT) tarafından sunuluyor.

B110B ve B115B’de standart olarak bulunan değişken debili pistonlu hidrolik pompa sistemi, %10 oranında yakıt tasarrufu ve hızlı bir yatırım geri dönüşü sağlıyor. Şehir içi çalışmaları için daha düşük gürültü seviyesinde çalışmak için tasarlanan kazıcı yükleyiciler; bom tasarımı, yüke duyarlı hidrolikler ve üst düzey kazıcı erişimi sayesinde üretkenlikte sınıfının lideri konumunda. Yine standart olarak sunulan Powershift şanzıman, operatöre maksimum konfor sağlarken; kolay erişimli geniş kabinlere sahip modeller operatör konforunu ön planda tutuyor. Ayrıca, motor ve servis noktalarına yer seviyesinden erişimiyle operatöre bakım kolaylığı sunuyor. 

New Holland, nokta dönüşlü mini yükleyiciler, mini ekskavatörler ve teleskopik yükleyicileri ile de iddialı

590kg’dan 1360kg’a uzanan nominal çalışma kapasiteriyle New Holland marka nokta dönüşlü mini yükleyiciler, farklı ataşman seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. New Holland patentli “Superboom” dikey yükleyici kol tasarımı sayesinde L218 ve üzeri modeller daha ileriye daha fazla yük boşaltma değerleri sunarak segmentinde fark yaratıyor.

1.5ton’dan 5ton çalışma ağırlığına uzanan New Holland mini ekskavatörlerde birbiriyle uyumlu, eş zamanlı farklı hareketlere olanak sağlayan, ikisi değişken debili pistonlu tip ve birisi dişli tip olmak üzere toplam 3 adet hidrolik pompa bulunuyor. Üçüncü pompa sistemden bağımsız olarak bıçak ve kule dönüş hareketlerini kontrol ediyor. Bu fonksiyonlar kullanılmadığı zamanlarda ise hidrolik akış, kazı özelliğini güçlendirmek üzere yeniden sisteme yönlendiriliyor. Eş zamanlı hareketlerdeki serilik ile daha iyi iş çevrim zamanları elde edilebiliyor. Daha fazla üretim sağlayan bu sistem, aynı zamanda daha hassas kontrol imkânı veriyor.

New Holland’ın teleskopik yükleyici ürün gamında ise LM1345, LM1445 ve LM1745 modelleri bulunuyor. Kullanıcılar 13 metre, 14 metre veya 17 metrelik azami kaldırma yüksekliklerinden kendilerine uygun olanı seçebiliyorlar. New Holland teleskopik yükleyiciler tam otomatik powershift şanzıman ve kullanımı kolay üç farklı tekerlek dönüş modu sayesinde sahada oldukça çevik ve hızlı şekilde hareket edebiliyorlar. LM1745 modeli 4,5 tonluk kaldırma kapasitesi ile sınıfının en yüksek performans sağlayan makineleri arasında yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükbaşlar sahnedeÖnceki Haber

Büyükbaşlar sahnede

Yiğit Akü ile çiftçinin kafası rahat! Sonraki Haber

Yiğit Akü ile çiftçinin kafası rahat!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar