Şekerbank

Lavanta kokulu köy’de Lavanta kokulu yatak sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lavanta kokulu köy’de Lavanta kokulu yatak sergilendi
Tofidass

Türkiye’nin Lavanta Cenneti olarak bilinen Isparta Keçiborlu Kuyucak Köyü, Lavanta Kokulu Köy Etkinliği ile yerli ve yabancı ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor. Etkinlik kapsamında harekete geçen İşbir Yatak, mikrokapsülleme yöntemi ile geliştirdiği lavanta kokulu yatakların kokularının Keçiborlu Kuyucak Köyü’nden esinlenildiğini duyurmak için ilk adımı attı. Bu anlamda marka, etkinlikte uyku kalitesine katkı sunan lavanta kokulu yataklarını sergiliyor.

LAVANTA KOKUSU UYKU KALİTESİNİ ARTIRIYOR

Marka, etkinlikte bölgeye katkı sağlamak adına ilk olarak Lavanta Kafe isimli pansiyonun yatak ihtiyacını karşıladı. Bu anlamda, misafirlerin lavanta kokulu yatağı deneyimleyerek daha iyi bir uyku deneyimi yaşaması hedefleniyor. Konuyla ilgili yapılan bilimsel çalışmalar da, lavanta kokusunun sakinleştirici bir etkisi olduğunu, nabız ve kan basıncını düşürerek uyku üzerinde olumlu bir etki yarattığını ortaya koyuyor.

KÖYÜMÜZDEN İLHAM ALDIK

Kuyucak Köyü’ndeki çalışmaların önemine dikkat çeken İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri “Lavanta, kokusuyla dinginleştiren, sakinleştiren ve uykuya dalmayı kolaylaştıran mucizevi bir bitki. Biz de Yatak Uzmanı İşbir Yatak olarak bu kokudan ilham aldık ve Lavender Garden adlı yatağımızı ürettik. Bunun da en iyi şekilde deneyimlenmesi elbette lavanta üretimi konusunda bir marka haline gelen Lavanta Kokulu Köy Kuyucak’ta olmalıydı.” dedi.

TARIMI DESTEKLİYORUZ

Her fırsatta yerli ve milliliğin altını çizen Tokeri, “Kuyucak Köyü, bizim için sadece ürünlerimizin konumlandırıldığı bir yer değil, aynı zamanda bir çözüm ortağımız. Burada, uzun yıllara dayanan bir işbirliği planlıyoruz. Hizmet ve sunum kalitemizi artıracak pek çok projeyi Kuyucak Lavanta Kokulu Köy ile birlikte hayata geçirecek, köyümüz vesilesiyle kırsal turizmden kadın girişimciliğine kadar pek çok alanda yerli ve milli emeğe katkı sunacağız. Lavantanın mucizevi etkisini çok daha fazla sayıdaki tüketicimizle buluşturacağız” şeklinde konuştu. 

Ayrıca marka yetkilileri, etkinlik kapsamında Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Keçiborlu İlçe Kaymakamı Tahsin Aksu, Kuyucak Köyü Muhtarı Gürol Yılmaz ve birlik komutanları gibi önemli isimlerin yer aldığı şehir protokolü ile bir araya gelerek etkinliklere dair değerlendirmelerde bulundu ve ileriki süreçlerde yapılacaklara dair konuştu.

İŞBİR YATAK HAKKINDA: 

Yatak ve konfor ürünlerinde Türkiye’nin ve dünyanın hammadde üreticisi konumuna sahip İşbir Holding’in son tüketiciyle buluşan tek markası olan İşbir Yatak; 1997 yılında Ankara’da kurulmuş, yatak ve uyku konforu alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektöre yeni bir kulvar kazandırmıştır. 

İşbir Yatak, inovasyona dayalı üretim felsefesiyle yola çıkmış ve NASA tarafından uzaya çıkmakta olan astronotların vücutlarındaki basıncı indirgemek için icat edilen viskoelastik malzemeyi yataklarda kullanarak bu teknolojiyi yaşam alanlarına taşımıştır.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bodrum Belediyesi, Akaryakıtını Kendi ÜretiyorÖnceki Haber

Bodrum Belediyesi, Akaryakıtını Kendi Ür...

Vali Makas Seraları Gezerek, İncelemelerde BulunduSonraki Haber

Vali Makas Seraları Gezerek, İncelemeler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar