Şekerbank

Korkuteli MYO öğrencilerinden teknik gezi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korkuteli MYO öğrencilerinden teknik gezi
Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarım Programcılığı öğrencileri, saha tecrübesi edinmek amacıyla Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün (BATEM) sebzecilik ve laboratuvar bölümlerini ziyaret etti. Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarım Programcılığı öğrencileri, saha tecrübesi edinmek amacıyla Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün (BATEM) sebzecilik ve laboratuvar bölümlerini ziyaret etti.Korkuteli Belediyesinin ulaşımım sağladığı gezi kapsamında öğretim görevlisi Hasan Basım ve meslek yüksekokulu öğrencileri, BATEM'in sebzecilik ve laboratuvar bölümlerini gezdi.Zeytin peyzajı ve süs bitkileri hakkında peyzaj mimarları Bayram Özen ve Mine Eytur'dan bilgi alan öğrenciler, daha sonra BATEM sebzecilik bölümünü dea ziyaret etti.BATEM'in çalışmaları hakkında bilgi veren Ziraat Mühendisi İbrahim Çelik, "BATEM olarak tarımsal mücadele konusunda hizmet veriyoruz. Tarım alanında yaşanan sorunların düzeltilmesi ya da dayanıklılığı artırmak için çalışmalar yürütüyoruz" dedi.
Tofidass

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarım Programcılığı öğrencileri, saha tecrübesi edinmek amacıyla Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün (BATEM) sebzecilik ve laboratuvar bölümlerini ziyaret etti.

Korkuteli Belediyesinin ulaşımım sağladığı gezi kapsamında öğretim görevlisi Hasan Basım ve meslek yüksekokulu öğrencileri, BATEM'in sebzecilik ve laboratuvar bölümlerini gezdi.

Zeytin peyzajı ve süs bitkileri hakkında peyzaj mimarları Bayram Özen ve Mine Eytur'dan bilgi alan öğrenciler, daha sonra BATEM sebzecilik bölümünü dea ziyaret etti.

BATEM'in çalışmaları hakkında bilgi veren Ziraat Mühendisi İbrahim Çelik, "BATEM olarak tarımsal mücadele konusunda hizmet veriyoruz. Tarım alanında yaşanan sorunların düzeltilmesi ya da dayanıklılığı artırmak için çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırşehir'de barınak çöktü, 102 hayvan telef olduÖnceki Haber

Kırşehir'de barınak çöktü, 102 hayvan te...

Devrekani'de 5 bin ceviz fidanı dağıtıldıSonraki Haber

Devrekani'de 5 bin ceviz fidanı dağıtıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar