Şekerbank

Kocaeli Büyükşehirden Yaşlı Çiftçiye Yardım Eli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaeli Büyükşehirden Yaşlı Çiftçiye Yardım Eli

65 yaş üstü ve kronik hastalıkları olan vatandaşların taleplerine daha hızlı cevap verebilmek adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Geniş Ailem hizmeti, tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Kışın eşiyle birlikte İstanbul’da yaşayan havalar ısındığında da Karamürsel ilçesi Akçat Mahallesi’nde kalan 1952 doğumlu Nurettin Çakıroğlu’nun çapa motoru bozuldu. Ektikleri sebze ve meyvelerle beslenen Nurettin Amca ve eşi, toprağı kazamayınca zor duruma düştü. Evden çıkamayan çiftin İstanbul’da ikamet eden torunu Ahmet Taha Çakıroğlu, il dışına çıkmanın yasak olması sebebiyle Büyükşehir’in sosyal medya kanallarından babası için yardım talep etti. Ekiplerin kısa sürede ulaştığı Nurettin Amca’nın çapa motoru tamirciye bırakılırken temel ihtiyaç alışverişi de yapıldı.

“İHTİYAÇLARIMIZI BAŞKA TÜRLÜ ÇÖZEMEZDİK”
“Sokağa çıkma yasağı ve şehirlerarası ulaşım nedeniyle oğlumun da bize yardım edememesinden dolayı ihtiyaçlarımızı giderme şansımız yoktu” diyen 68 yaşındaki Nurettin Amca, “Burada bahçemiz var ve bazı ihtiyaçlarımızı kendimiz karşılıyoruz. Çapa motoru da bozulunca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden yardım talebinde bulunduk. Ekipler hızlı bir şekilde bize ulaştı. Buraya kadar geldiler. İhtiyaçlarımızı başka türlü çözemezdik. Büyükşehir Belediyesi, çok güzel hizmetler sunuyor” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
“Büyükşehir’in güzel çalıştığını biliyordum” diyerek sözlerine devam eden Nurettin Amca, “Fakat bu kadar hızlı çalışıldığını doğrusu tahmin edemezdim. Çok mutlu oldum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önceki dönemlerde de birçok kez görmüştüm, çalışınca oluyor diye. Gerçekten çalışınca oluyor. Hepiniz özveri ile çalışıyorsunuz, bütün bir ekip olarak, başta başkan olmak üzere, bu bir ekip işi çünkü dirayetli hükûmetler olunca hizmetler çok daha farklı oluyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Büyükşehirden Çiftçiye 250 Bin Adet FideÖnceki Haber

Gaziantep Büyükşehirden Çiftçiye 250 Bin...

İran ve Irak'ın İthalat Yasakları Devam EdiyorSonraki Haber

İran ve Irak'ın İthalat Yasakları Devam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar