Şekerbank

İl Müdürlüğünde 8 Mart Kadınlar Günü Kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Müdürlüğünde 8 Mart Kadınlar Günü Kutlaması
Tofidass

Samsun İl Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim SAĞLAM; İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın çalışanlarla bir araya geldi.

İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu Programda, kadın personelin Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan İl Müdürü SAĞLAM: “İl Müdürlüğümüz görev alanına giren her hizmette, kadınlarımızın azmi, gücü ve cesareti ile birlikte yol alacağız ” dedi.

Günün anlam ve önemine ilişkin olarak, kadınların hem aile hayatında ve hem de çalışma hayatındaki doldurulamaz yeri, çalışma hayatındaki sorunları, sosyal ve ekonomik statüleri ile toplumdaki rollerine vurgu yapan İl Müdürü SAĞLAM; özellikle aile hayatında çocukların yetiştirilmesinde, kadınların sevgi ve fedakârlıklarının payının büyüklüğüne dikkat çekti.

Kadınların cesaret ve gücüne vurgu yapan İl Müdürü, kadın ve erkeğin omuz omuza vermesi halinde hayatın her anını güzelleştireceklerini ifade ederek: “Toplumda kadın-erkek eşitliği, kadın hak ve hürriyetlerinin korunması, kadınların iş alanlarında daha çok yer alması için Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz olarak elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız her proje, yatırım ve hizmette kadınlarımızın azminden ve gücünden yararlanacağız.

Bakanlığımızın her kademesinde ve İl Müdürlüğümüzün yönetim dahil her biriminde görev alan kadın çalışanlarımızın, bu anlamda bize sunacağı her türlü katkının çok değerli, önemli olduğunu düşünüyoruz. Böyle önemli bir günde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim.” dedi.

İl Müdürü İbrahim SAĞLAM, konuşmasının ardından bütün kadın çalışanlara çiçek takdim ederek tek tek hepsinin 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2021 Yılı Destekleme Ödemeleri Bugün YapılıyorÖnceki Haber

2021 Yılı Destekleme Ödemeleri Bugün Yap...

İlkadım’da Arıcılık Kursu Sertifika TöreniSonraki Haber

İlkadım’da Arıcılık Kursu Sertifika Töre...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar