Şekerbank

HSG Tarım'dan hayatı kolaylaştıracak yeni bir ürün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HSG Tarım'dan hayatı kolaylaştıracak yeni bir ürün
HSG Tarım, Appy markasıyla, yeni ürünü olan, pakette atıştırmalık elma dilimlerini, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdü.
Tofidass

Yıkanmış, sterilize edilmiş, dilimlenmiş ve tüketime hazır elmalarla piyasaya giren Appy Taze Dilim Elmalar farklı gramajlardaki ambalajlarında şimdiden Carefoursa, Migros, MacroCenter, Petrol İstasyonları, Mealbox’larda ve onlarca otomat makineli satış noktalarında afiyetle ve güvenle yemeniz için yerini aldı, Appy adını önümüzdeki günlerde daha sık duyacağız.

Tüketicinin atıştırmalık anlayışını değiştirmeyi ve Türkiye’yi modern tarımda daha ileri bir noktaya götürmeyi hedefleyen HSG Tarım, hem tarımda dünya çapında bir Türkiye markası yaratmak istiyor hem de sağlıklı atıştırmalık kavramını daha fazla hayatımıza sokmayı hedefliyor.

Türkiye’nin 3 milyon tonla dünyanın 3. büyük elma üreticisi olduğunu ve dünyanın en lezzetli elmalarının ülkemizde yetiştiğini belirten HSG Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Kuzucuoğlu, Türkiye’yi bir ‘elma cenneti’ olarak tanımlıyor. APPY taze dilim elmalar dalından koparıldığı andan itibaren satış noktasına ulaşana kadar kurulan +4 C’deki soğuk zincir halkası ve özel ambalajı sayesinde tazeliğini ve kokusunu koruyor. Üstelik günün her saati kolaylıkla tüketilebilen sağlık ve lezzet dolu bir atıştırmalık ve doyurucu bir ara öğün...

Türkiye’nin bereketli topraklarında yetişen, taze elmaları, dalından tüketiciye kadar, kurdukları soğuk zincirle ulaştırdıklarını söyleyen Kuzucuoğlu, önümüzdeki dönemde inovasyona ve AR-GE’ye yatırım yaparak, farklı ürünler ve farklı sunumlar üzerinde çalıştıklarını, sağlık ve lezzet dolu yeni dönem organik ürünlerle tüketicilerin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak ürünleri tüketicilerin beğenisine sunacaklarını da belirtti.

Doğaya, çevreye, ülke ekonomisine ve endüstriyel tarıma verdiği desteklerle dikkatleri üzerinde toplayan HSG Tarım, Appy markası ile kurumsal hedeflerini korurken, Türk tarımına ve atıştırmalık pazarına yeni bir vizyon katmayı hedefliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarlada Verim Deniz Yosunlarıyla ArtıyorÖnceki Haber

Tarlada Verim Deniz Yosunlarıyla Artıyor

Dokap Kapsamında İlk Boğalar Sahiplerini BulduSonraki Haber

Dokap Kapsamında İlk Boğalar Sahiplerini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar