Şekerbank

En Son Teknolojiye Sahip AGRAS T40 Zirai İlaçlama Dronu Adana Uluslararası Tarım Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Son Teknolojiye Sahip AGRAS T40 Zirai İlaçlama Dronu Adana Uluslararası Tarım Fuarı’nda
Tofidass

Türkiye’nin öncü dron teknolojileri platformu Dronmarket, 1-5 Kasım tarihlerinde Adana Uluslararası Tarım Fuarı’nda yerini alıyor. Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda, DJI’ın en yüksek kapasiteli ilaçlama dronu AGRAS T40 modeli ilk kez Dronmarket stantında kullanıcıları ile buluşacak.

Türkiye genelinde dron kullanımının giderek yaygınlaştığını söyleyen Dronmarket Genel Müdürü Serhan Yaldız;  “Akdeniz Bölgesi’nde en çok Çukurova, Mersin ve Antalya’da, pamuk, narenciye ve sebze ilaçlamalarında oldukça fazla kullanılıyor. Son 1 yılda, özellikle sezonluk ürünlerdeki uygulamalarda önceki yıllara göre %50-60 oranında bir artış söz konusu. Bizler de Dronmarket olarak, dron ile uygulama avantajlarını tüm tarım bölgelerindeki çiftçilerimize ulaştırmak için her geçen gün satış ve servis ağımızı genişleterek bu talebe cevap vermek için çalışıyoruz”dedi.

Yaldız son olarak Adana Uluslararası Tarım Fuarı’nda görücüye çıkaracakları  “DJI AGRAS T40” ile ilgili şu bilgileri paylaştı: 

DJI Agras T40, Koaksiyonel ikili motor tasarımına sahiptir. Maksimum 50kg olan yük taşıma kapasitesinin sadece %30'u dur. Katlanabilir tasarımı sayesinde daha kolay taşınabilmesi için boyutu %70 oranında azalır. Tarımsal operasyonlarınızda en üst düzeyde hassasiyet elde etmenize yardımcı olarak, ölçme, haritalama, püskürtme ve serpmeye kadar birçok görevi de destekliyor.

Detaylı bilgi için:

https://www.dronmarket.com/

Dronmarket hakkında: Dronmarket.com 2015 yılında ileri teknoloji drone çözümleri sunmak ve bu alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Dronmarket.com, kişisel ve ticari amaçlı kullanıma yönelik insansız hava araçları, yedek parça ve aksesuar satışı yapan, yurtdışı gelişmeleri yakından takip eden ve takipçilerini bilgilendirmeyi hedefleyen Türkiye’nin öncü  drone teknolojileri platformudur.

Tarımda drone uygulamalarında öncü konumda olan Dronmarket.com tarım dışında, Dronmarket Endüstriyel, Dronmarket Robotik, Dronmarket Akademi (MEB ve SHGM Onaylı İHA Eğitimleri) ve Haritalama olmak üzere 5 ayrı alanda çalışmalarını sürdürmektedir.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açıkladıÖnceki Haber

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açık...

Küçük ölçekli balıkçılara verilen destekleme ödemeleri artırıldıSonraki Haber

Küçük ölçekli balıkçılara verilen destek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar