Şekerbank

Dünya Çiftçiler Günü’nde Turkcell’den 30 dk hediye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya Çiftçiler Günü’nde Turkcell’den 30 dk hediye
1 Mayıs tarihine kadar Turkcell Çiftçi Birliği’ne üye olan tüm faturalı ve Hazır Kart’lı Turkcell müşterileri, bugün ve yarın yarım saat her yöne konuşma hediyesinden faydalanabiliyor.
Tofidass

TURKCELL, sunduğu teknolojik destekle Türkiye çiftçisinin işini kolaylaştıran ve tasarruf sağlayan çözümler üretmeye devam ediyor. Turkcell’li çiftçiler, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle, iki gün boyunca kullanabilecekleri yurtiçinde geçerli, ücretsiz, her yöne 30 dakika konuşma hakkından faydalanacak.

MOBİL ÇİFTÇİLER

Turkcell, 6 yıldır tarımsal üreticiler ve hayvan yetiştiricileri için sunduğu hizmet ve uygulamaları, “Turkcell Çiftçi Birliği” çatısı altında topluyor. Çiftçilere yönelik tüm servis ve çözümleri kapsayan Turkcell Çiftçi Birliği’ne üye olmak için 2222’ye CIFTCI yazıp ücretsiz mesaj göndermek yeterli. Turkcell Çiftçi Birliği’nin üye sayısı şu anda 1 milyon 350 bine ulaşmış durumda. Turkcell Çiftçi Birliği üyeleri, Türkiye’de bir ilk olan köy bazında hava durumu servisinin yanı sıra tarımsal destek bilgilendirmelerinden ve kişiselleştirilmiş zirai danışma hizmeti sunan Turkcell Tarım Doktoru Servisi gibi Turkcell müşterilerine özel hizmetlerden de faydalanabiliyor. 

MALİYET DÜŞÜYOR

Turkcell Tarım Doktoru servisi'yle tarlasını ve yetiştirdiği ürünü kaydettiren tüm Turkcell’li çiftçiler, ürünlerinin evre geçişlerini ve bu evrelerde ürünlerin olması gereken fiziksel durumunu takip edebiliyor. Ayrıca Turkcell Tarım Doktoru Paketi’ne abone olan çiftçilerin tüm bu süreçte maliyetlerinde yüzde 20 düşüş, verimlerinde ise yüzde 10 artış sağlanabildiğine dikkat çekiliyor.

20 liraya 500 dakika

TURKCELL, çiftçileri uygun konuşma paketleriyle buluşturuyor. 12 ay kalma sözü verenler, Bereket 500 kampanyasıyla her yöne 500 dakika için 20 TL; Bereket750 kampanyasıyla her yöne 750 dakika için 25 TL ödüyor.


Hangi hizmetler var?

Turkcell’li çiftçiler; ürüne ve tarlaya özel teknik yetiştiricilik programı, ürüne ve tarlaya özel gübreleme programı, ilçe bazlı beş günlük meteoroloji hava tahminleri, bölgesel bazda hastalık ve zararlılara karşı erken uyarılar gibi konularda destek alabiliyor.

Faturanı hasatta öde

‘FATURAM Hasatta’ servisiyle dönemsel gelire sahip çiftçiler faturalarını daha geç ödeme imkânına sahip oluyor. Çiftçiler herhangi bir banka aracılığına gerek olmadan, taahhüt vermeden ve erteleme faizi olmadan, “Faturam Hasatta’ servisinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Turkcell, çiftçilerin aylık 100 TL’yi geçmeyen faturalarının son ödeme tarihini, Faturam Hasatta katılımından sonra çıkacak 6. faturalarının son ödeme tarihine erteliyor. Fatura tutarı 100TL’yi geçmediği sürece Faturam Hasatta katılımından sonra çıkan ilk fatura 5 ay, ikinci fatura 4 ay, üçüncü fatura 3 ay, dördüncü fatura 2 ay, beşinci fatura ise 1 ay olacak şekilde toplam 5 fatura dönemi boyunca ödeme alınmıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vodafone Çiftçi Kulübü' 800 bin aboneyi geçtiÖnceki Haber

Vodafone Çiftçi Kulübü' 800 bin aboneyi...

Fiyatlar düştü, satıcının da vatandaşın da yüzü güldüSonraki Haber

Fiyatlar düştü, satıcının da vatandaşın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar