Şekerbank

Başkan Özcan ilk kuru incir alım törenine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özcan ilk kuru incir alım törenine katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen 2020-2021 Yılı İlk Kuru İncir Alım Töreni’ne katıldı.

2020-2021 sezonunun İlk Kuru İncir Alım Töreni, Nazilli Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Menderes Et ve Balık Restoran’da düzenlenen törene; Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Tarım Müdürü Sunay Güler, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile incir üreticileri katıldı.

“YAPILACAK TÜM İYİ FAALİYETLERDE YANLARINDA OLACAĞIZ”
Nazilli’de yetiştirilen tarım ürünlerinin ülke ekonomisinde ciddi katkı sağladığına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Dünya’da kuru incir üretiminin yüzde 36’sını gerçekleştiriyoruz. Bu durum Nazilli ekonomisine ciddi bir katkı sağladığı gibi dünya ekonomisine de çok büyük bir katkı sağlamaktadır. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek için Ticaret Borsamızın yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın başkanımız yeni yapılacak olan borsa binamızda katkılarımızı istedi. Bizler sadece yeni yapılacak olan binada değil, yapacakları tüm iyi faaliyette yanlarında olacağız. Hem incirin hem de 80’e yakın ürünün üretilmesi ve pazarlanmasında da gereken desteği vereceğiz. İnşallah Naz-Koop’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın da onayı sonrasında faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. El birliğiyle Nazillimize daha yüksek katkı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” sözlerini kaydetti.

İLK KURU İNCİR 600 LİRADAN SATILDI
Programda, Kovid-19 ile mücadele için Nazilli Devlet Hastanesi’ne ventilatör solunum cihazı ve monitör bağışlayan hayırseverlere protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.
Sezonun ilk kuru inciri ise açık artırma ile en yüksek teklifi veren Milletvekili Yıldız’a 600 TL’den satıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçükbaş hayvanlarda parazit ilaçlaması yapıldıÖnceki Haber

Küçükbaş hayvanlarda parazit ilaçlaması...

Kandıra Karpuzu Büyükşehir MeclisindeSonraki Haber

Kandıra Karpuzu Büyükşehir Meclisinde

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar