Şekerbank

Balıkesir'den Kısa Kısa

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir'den Kısa Kısa
Marmarabirlik'e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına seçilen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, görevi devraldı.
Tofidass

Marmarabirlik'e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına seçilen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, görevi devraldı.

Kooperatifte gazetecilere açıklama yapan Sarı, seçime tek listeyle girilmesinden yana olduğunu ve bunun için çaba harcadığını söyledi.

Refi Taviloğlu'nun başkanlığındaki bir ortak listeyle seçime girilmesini istediğini dile getiren Sarı, şunları kaydetti:

"Tek koşulum, benim de bu listede yer almamdı. Yani, bu konuda belediye başkanı olarak tevazu gösterdim. Ancak eski yönetimde bulunan arkadaşlar, listede yer almama karşı çıkınca seçime başkan adayı olarak katılma durumunda kaldım. Artık yeni bir dönem başlıyor. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayacağız. Görevini layıkıyla yapan personele asla dokunmayacağız. Zaten her zaman emekten yana oldum. Bu nedenle kooperatifimiz çalışanları da huzur içinde görevlerini sürdürsünler."

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa'nın, seçim döneminde köy köy dolaşarak, diğer listeden yana taraf olmasını şık bulmadığını ifade eden Sarı, "Asa ile hiçbir kişisel problemim yok. Artık seçim dönemi sona erdi. Tek hedefimiz, bu bayrağı bir adım daha ileriye götürebilmektir. Bunu sağlamak için bilimsel çalışmalar yapmak zorunda olduğumuzu yine belirtiyorum. Hiçbir zaman enkaz edebiyatından yana olmadım. Ancak önümüzdeki günlerde, kooperatif yönetimini hangi ekonomik tabloyla devraldığımızı açıklayacağım" dedi.

Banvit Baş antrenörü Ernak'a destek ziyareti

Bandırma Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Cihat Alat ve bir grup öğrenci, Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörlüğüne getirilen Selçuk Ernak'ı ziyaret edip görevinde başarılar diledi.

Ernak'ı desteklediklerini belirten Alat, okullarından çok sayıda öğrencinin Banvit Basketbol Kulübünün alt yapısında oynadığını söyledi.

İlçe ve ilçedeki eğitim kurumlarında basketbol sporunun sevdirilmesinde Banvit Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu ve teknik heyetin önemli katkılarının olduğunu dile getiren Alat, Selçuk Ernak'ın bu konudaki katkılarının unutulamayacağını kaydetti.

Banvit'in ULEB Avrupa Kupası'nda önemli hedeflerinin bulunduğunu vurgulayan Alat, Banvit Basketbol Kulübü taraftarları olarak kendisinin bu zor ve meşakkatli görevden anlının akıyla çıkacaklarından şüphelerinin olmadığını bildirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakanlık dördüncü kez erteledi! 31 Aralık 2015'te...Önceki Haber

Bakanlık dördüncü kez erteledi! 31 Aralı...

Adana’da Sazangiller Av Yasağı BaşladıSonraki Haber

Adana’da Sazangiller Av Yasağı Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar