Şekerbank

Alanya'da balıkçı barınağı sorunu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanya'da balıkçı barınağı sorunu
Alanya Kaymakamı Tanrıseven: - "Geçmişte yaşanan olayların bir daha yaşanmaması için herkesi kucaklayacak bir çalışma yapıyoruz. Hem vatandaşımız yürüyecek hem de kooperatif çalışmalarını yapacak"
Tofidass

Antalya'nın Alanya ilçesinde Su Ürünleri Kooperatifi ile Alanya Belediyesi arasında yaşanan balıkçı barınağı ihtilafı, Kaymakam Hasan Tanrıseven'in müdahalesiyle sona erdi.

Kaymakam Tanrıseven, balıkçı barınağı sorununun çözümü için Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Su Ürünleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Sipahioğlu'nun katılımıyla İskele'de basın toplantısı düzenledi.

Beraberindekilerle İskele'de yürüyerek balıkçı ve yat sahipleriyle sohbet eden Tanrıseven, Alanya Belediyesi, Balıkçılar Kooperatifi ile denetim yetkisi olan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü olarak sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi. 

Alanya'da vatandaşın yürüyüşünü engellenmeyecek, su ürünleri kooperatifinin de ihaleyi kazandığı şartlar doğrultusunda yatırım yapmasına sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Tanrıseven, "Alanya Belediyesi ve kooperatif arasındaki ihtilafı sona erdiriyoruz. İnşallah bunu sorun olmaktan çıkarıp Alanya'ya yakışır bir şekilde çalışma yapılacak. Geçmişte yaşanan olayların bir daha yaşanmaması için herkesi kucaklayacak bir çalışma yapıyoruz. Hem vatandaşımız yürüyecek hem de kooperatif çalışmalarını yapacak" dedi.

Gösterilen sağduyu için herkese teşekkür eden Tanrıseven, kooperatifin, balıkçılar barınağı yönetmeliği çerçevesinde projeyi yapacağını belirtti. Çalışmaların gözetimleri altında yapılacağını bildiren Tanrıseven, "Kimsenin yürüyüş yolunu kapatmıyoruz. Balıkçı kardeşlerimiz de kendi işlerini yapacak. Son rötuşlar tamamlanır tamamlanmaz balıkçılar çalışmalara başlayabilecek" diye konuştu.

Belediye Başkanı Yücel ile Sipahioğlu'nu tokalaştıran Tanrıseven, ufak tefek detayların daha sonra çözüleceğini kaydetti.

İskele'de bir süre önce balıkçı barınağının etrafını demir parmaklıklarla çevirmek isteyen Su Ürünleri Kooperatifi üyeleri ile belediye zabıta ekipleri arasında arbede çıkmıştı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahırda mantar ürettiÖnceki Haber

Ahırda mantar üretti

Gümüş'ten FİDEBİRLİK Antalya ofisine ziyaretSonraki Haber

Gümüş'ten FİDEBİRLİK Antalya ofisine ziy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar