Şekerbank

16 Adet Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmesi Hibe Kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
16 Adet Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmesi Hibe Kazandı
Tofidass

Serhat Kalkınma Ajansı tarafından 27 Ocak 2016 tarihinde kamuoyuna duyurulan İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-6, Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı-4 ve Kentsel Altyapının İyileştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı başlıklı mali destek programları için başvurular 25 Mart 2016 tarihinde sona ermişti.

2016 yılı proje teklif çağrısı kapsamında İktisadi Gelişme Mali Destek Programına 58 adet, Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programına 55 adet ve Kentsel Altyapının İyileştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı için 62 adet proje teslim edilmiş olup Bölge genelinde toplam 175 proje başvurusu yapıldı.

Serhat Kalkınma Ajansı tarafından proje teklifi başvurularının teslim alınmasının hemen ardından projelerin idari ve uygunluk kontrolü gerçekleştirildi. Ön inceleme aşamasından geçen proje tekliflerinin teknik ve mali açılardan değerlendirilmesi, alanlarında deneyim ve uzmanlığa sahip bağımsız değerlendiriciler tarafından gerçekleştirildi. Bağımsız değerlendiriciler tarafından yapılan teknik ve mali değerlendirmeler üzerinde gerekli kontrolleri yaparak görüş oluşturmak ve bunları raporlamak amacıyla, alanlarında uzmanlık ve deneyime sahip üyelerden, kurumlarının muvafakiyeti ile Değerlendirme Komitesi oluşturulmuştur. Değerlendirme Komitesinin görüş ve önerileri doğrultusunda Genel Sekreterlik Makamınca desteklenmesi önerilen proje tekliflerinin bütçeleri revize edilmiştir. Değerlendirme Komitesinin çalışmaları sonucunda oluşan başarılı proje listeleri ve revize bütçeleri Yönetim Kurulunun görüş ve onayına sunuldu.

26.05.2016 tarihinde yapılan Serhat Kalkınma Ajansı 47. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında;

İktisadi Gelişme Mali Destek Programı kapsamında 16 adet,  Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında 26 adet ve Kentsel Altyapının İyileştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında ise 17 adet projenin asil olarak desteklenmesine,

İktisadi Gelişme Mali Destek Programı kapsamında 6 adet ve Kentsel Altyapının İyileştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında 7 adet projenin de yedek listede yer almasına oybirliği ile karar verildi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeşil Yumurtlayan Tavuklar Altın DeğerindeÖnceki Haber

Yeşil Yumurtlayan Tavuklar Altın Değerin...

Aksaraylı çobanların evlenememe isyanıSonraki Haber

Aksaraylı çobanların evlenememe isyanı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar