Şekerbank

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar Tarım Bakanına Yalova’da öne çıkan ürünleri tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar Tarım Bakanına Yalova’da öne çıkan ürünleri tanıttı
Tofidass

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gebze Teknik Üniversitesi arasındaki Akıllı Tarım Uygulamaları İşbirliği Protokolü İmza Töreni için Gebzeye gelen Bakan Dr.Bekir Pakdemirli’ye Çayırovası Tohum Sertifikasyon Test Merkezi Müdürlüğünde kurdukları tanıtım standını gezdirerek Yalova’da öne çıkan ürünlerden tattırdı.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Gebze’de Bakanlığa bağlı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü ile Gebze Teknik Üniversitesi arasında Akıllı Tarım Uygulamaları işbirliği protokolü imza töreni ve Akıllı Tarım Uygulamaları tanıtım programına katıldı. Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü ile Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğüne bağlı Marmara Bölgesi Araştırma Enstitüleri, Yalova, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlükleri de Gebze Teknik Üniversitesi içerisinde yer alan Çayırovası Tohum Sertifikasyon Test Merkezi Müdürlüğünde stand kurarak yöresel ürünleri sergilediler.

Yalova Tarım Müdürlüğü de kurduğu standta Yalovanın öne çıkan ürünlerinden Aronya, Kurutulmuş Aronya, Kivi, Çilek, Trabzon Hurması, Organik Bal, Dış ve İç Mekan Süs Bitkileri gibi ürünleri sergiledi. Kurulan Standlar arasında en renklisi olan Yalova Tarım Müdürlüğünün standı Bakan Pakdemirli ve diğer katılımcılar tarafından oldukça ilgi gördü.

Gebze Teknik Üniversitesi'nin 2020-2021 Akademik yılı açılışına katılan Bakan Pakdemirli açılış münasebetiyle ilk dersi de verdi. Ardından Çayırovası Tohum Sertifikasyon Test Merkezi Müdürlüğünde kurulan standları gezen Bakan Pakdemirli, yöresel ürünlerle ilgili bilgiler aldı.

İl Müdürü Suat Parıldar da standımızı ziyaret eden Bakana standda sergiledikleri ürünlerle ilgili bilgiler vererek ürünlerden tattırdı. Suat Parıldar ayrıca Bakan Pakdemirli’ye ürünlerden oluşan hediye sepeti ile Orkide takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursa Fun Clup’ten sokak hayvanları için anlamlı destekÖnceki Haber

Bursa Fun Clup’ten sokak hayvanları için...

Torosların suyu yeniden KKTC’'ye akmaya başladıSonraki Haber

Torosların suyu yeniden KKTC’'ye akmaya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar