Şekerbank

Inventis’ten fırıncılara yepyeni bir lezzet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Inventis’ten fırıncılara yepyeni bir lezzet
Tofidass

Birbirinden lezzetli ekmek mikslerine yeni ürünler ekleyen Lesaffre, fırıncılara yepyeni bir lezzet olan Inventis Karakılçık Ekmeği Miksi’ni sunuyor.

165 yılı aşan bilgi birikimi ve deneyimi ile çalışan Lesaffre, coğrafyamızda yetişen ürünleri sofralara taşımak adına yepyeni ürünleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Müşterilerine sunduğu ekmek çeşitliliğini arttırarak farklılık yaratmak isteyen fırınların pratik yardımcısı ekmek mikslerine, Inventis Karakılçık Ekmeği Miksi ile bir yenisi daha eklendi.

Atalık buğday türleri

Atalık buğday türlerinden biri olan karakılçık buğdayı, kendine has tadı ile diğer buğday türlerinden ayrılıyor. Inventis Karakılçık Ekmeği Miksi, ekşi hamur tozları ve karakılçık buğdayının dengeli karışımı ile damaklarda bambaşka bir ekşi hamur ekmeği lezzeti bırakıyor.

Kullanıma hazır karışım

Tam tane karakılçık buğday unu, tam tane durum buğday unu, kabartılmış öğütülmüş nohut unu ve ekşi hamur unu içeren İnventis Karakılçık Ekmeği Miksi, kullanıma hazır bir karışımdır. Standart kalitede lezzetli ekmekler üretmek için, Inventis Ekmek Miksleri’ne su, tuz, maya ilave etmek yeterlidir.

Lesaffre hakkında:

165 yılı aşkın tecrübesi, dünya üzerinde 5 kıtaya yayılmış üretim tesisleri ve kaliteli ürünleriyle maya endüstrisinde global referans olan Lesaffre, Türkiye pazarında önemli bir yere sahip. Türk fırıncılık sektörünün ana oyuncularından biri olan Lesaffre Türkiye; Özmaya, Lesafmaya, Pulso, Inventis, Livendo, Safmill, Hasmaya, Canmaya ve Topmix markalarıyla fırıncılık sektörü için profesyonel maya çeşitleri, ekmek geliştiriciler, ekmek miksleri, mayalı hazır karışımlar ve diğer fırıncılık maddeleri, Yuva markasıyla ise ev kullanımına yönelik ürünler üretiyor.

Adana, Amasya ve Lüleburgaz’da üretim tesisleri bulunan Lesaffre Türkiye, ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra 80’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi sertifikaları ile kalite ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi belgeleyen Lesaffre Türkiye, çalışanlarının gelişimi ve AR-GE faaliyetlerinin yanında, çevreye ve topluma karşı sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için de ciddi yatırımlar gerçekleştiriyor.

Lesaffre Türkiye, fırıncılık sektörünün dünyadaki ilk teknik destek merkezi olan Baking Center ile fırıncılık mesleğine katkıda bulunurken, yaratıcılığı desteklemek adına hazırladığı eğitimler ile de sektörün gelişimine katkı sağlıyor.

Lesaffre, bugün tüm dünyada “Ekmekçilik sektörünün referans oyuncusu olarak müşterilerine katma değerli ve yenilikçi çözümler sunmak” vizyonu ve “Gezegenimizi daha iyi beslemek ve korumak için birlikte çalışmak” misyonuyla hareket ediyor. Dünyadaki her üç ekmekten bir tanesi Lesaffre mayasıyla üretiliyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Pakdemirli: “564 projeye 261 milyon lira hibe sağlanacak”Önceki Haber

Bakan Pakdemirli: “564 projeye 261 milyo...

TürkTraktör, ‘Executive Dealer Program’ İle Bayi Ağına Değer KatıyorSonraki Haber

TürkTraktör, ‘Executive Dealer Program’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar