Şekerbank

AGRIFIN FORUM 2015 İstanbul’da düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGRIFIN FORUM 2015 İstanbul’da düzenlendi
AGRIFIN çiftçilerin ve tarımsal işletmelerin finansal hizmetlere erişimi arttırmak amaçlı kurulmuş olan, Dünya Bankası tarafından yönetilen ve ayrıca Bill Gates Vakfı tarafından desteklenmekte olan özel bir girişimdir.
Tofidass

Programın odak noktasını ise küresel finans kurumları arasında bilgi paylaşımı ve örgütlenme faaliyetleri oluşturmaktadır.

AGRIFIN, bankalar ve diğer finansal kurum ve kuruluşlardan oluşan küresel ağını tarım sektöründeki faaliyet gösteren işletmelere hizmet veren finansal kurumların kapasitesinin güçlendirilmesi amacıyla kullanmaktadır. AGRIFIN tarafından yılda birkez düzenlenen ‘AGRIFIN Forum’ organizasyonu ile dünyanın çesitli ülkelerinden birçok üst düzey banka yöneticileri ve finansal kurum ve kuruluşların yöneticileri ve çalışanları biraraya gelerek güncel tarımsal konular ve sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunmaktadırlar.

En son 2013 yılında Sri-Lanka’da düzenlenen 2013 Forumunun ardından, 2015 yılı AgriFin Forumu ise Dünya Bankası ve Yapı Kredi işbirliği ile İstanbul’da düzenlendi. 11-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen bu seneki forumun ana konusu ‘Tarımsal Değer Zinciri Finansmanı’ olarak belirlenmişti. 4 güren süren program içeriği ilk 3 gün için sunumlar ve seminerlerden oluşurken ve son gün ise saha ziyaretini içeriyordu. ‘AgriFin Forum 2015’ Programın ilk günü küçük ve mikro düzeyde tarımsal işletmelere ayrılırken, ikinci günde orta ve büyük ölçekli tarımsal işletmelerin iç piyasalardaki değer zinciri konusu tartışıldı.

Sunumların son gününde ise İhracata yönelik tarımsal değer zinciri konusu detaylı şekilde ele alınarak program sonlandırılmış oldu. Sunumların ikinci gününde Yapı Kredi Tarım Bankacılığı olarak biz de Tarımsal Değer Zincirini anlatan sunumumuz ile programda aktif olarak yerimizi aldık.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım makinelerinde yenilenme zamanıÖnceki Haber

Tarım makinelerinde yenilenme zamanı

Bu mantarın kilosu 600 liraSonraki Haber

Bu mantarın kilosu 600 lira

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar