Şekerbank

Sütaş personel alımı için iş ilanları yayınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sütaş personel alımı için iş ilanları yayınladı
Tofidass

Sütaş personel alımı yapacak. Süt sektöründe uzun senelerdir hizmet sunmakta olan Sütaş boş kadrolarını doldurmak için personel alımı ilanları yayınladı. Sütaş personel alımı ilanlarına ulaşmak ve Sütaş iş başvurusu işlemlerine geçmek isteyen adaylar haberimiz üzerinden gerekli bilgileri alarak Sütaş iş başvuru işlemlerine başlayabilirler.

Sütaş Personel Alımı Açık Kadrolar

Süt firması kariyer adresi sayfası üzerinden verdiği ilanlar neticesinde açık kadroları ise şöyledir;  İş Zekası ve Karar Destek Sistemleri Yöneticisi, Endüstriyel Yatırımlar Satınalma Uzmanı, Makine Mühendisi, Elektrik Teknisyeni, Müşteri Kanal Mali Analiz Uzmanı, İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü, İş Çözümleri Proje Yöneticisi ve Distribütör Satış Yöneticisi gibi kadrolar için personel alımı yapacağını açıkladı.

Sütaş İş İlanları 2020

Süt firması iş ilanları için adaylar aşağıda verilmiş Sütaş iş ilanları sayfasına giderek güncel iş ilanlarını takip edebilir ve ilgili sayfa üzerinden Sütaş iş başvurusu işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Adaylar Sütaş iş ilanlarını incelemek için aşağıda verilmiş bağlantıyı kopyalayıp tarayıcılarına yapıştırmaları gerekmektedir.

  • www.sutas.com.tr/tr/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlarimiz

Sütaş İnsan Kaynakları

Sütün faydalarını ve faydalarını artırma konusundaki kurumsal misyonumuzun yalnızca liderlik ruhu olan, bu amaca ve alanında uzman olan bir ekiple gerçekleştirilebileceğinin bilincindeyiz. Çalışanlarımızın mutluluğu ve motivasyonunun kaliteli ürün ve hizmetlerimizin anahtarı olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden insan kaynakları politikalarımızı, prensiplerimiz olarak sevgi, hümanizm, eşitlik, güven ve şeffaflık rehberliğinde proaktif ve yenilikçi bir yaklaşımla formüle ediyoruz. İnsan kaynakları politikalarımız, aile olmanın ne anlama geldiğinin anlaşılmasından kaynaklanmaktadır. 

Bu anlayışa göre, bir aile üyesine özen gösterdiğimizde olduğu gibi, kurumsal değerlerimize uygun olarak insan kaynakları alanında faaliyetler yürütürken olduğu gibi her bir çalışanımızı dinler ve bunlara dikkat ederiz. Her düzeydeki çalışanlarımız çalışmalarında liderdir. Bunu bilerek, inisiyatif almaya teşvik ederken, deneyimlerine ve becerilerine uygun görevleri devrediyoruz. Çalışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla verimliliği ve etkinliği artırmak için politikalarımızı ve operasyonlarımızı gözden geçiriyoruz.

Sütaş Hakkında Kısa Bilgi

Balkan Dairy DOOEL Üsküp, 2012 yılında Türkiye’nin önde gelen süt markası ve genel olarak süt endüstrisinde Sutaş’ın bir yan kuruluşu olarak kuruldu. Süt endüstrisinde son yedi yıldır lider olan Sutaş, 2012 yılında ilk 500 sanayi kuruluşu arasında 67. sırada yer alıyor.

Yıllık 750 milyon litre süt işleme kapasitesinden gurur duyan Türkiye’de 38 yıllık uzmanlık ve özveri sayesinde Sutaş, eğitim merkezlerinde, çiftliklerde, hayvancılık fabrikalarında yaklaşık 4.000 kişiye doğrudan istihdam sağlıyor. Gıda, süt fabrikaları ve geri dönüşüm tesisleri ile enerji santralleri “Çimenten masaya” entegre iş modeline göre inşa edilmiştir.Bu eşsiz model, Sutaş ürünlerinin kalite ve doğal lezzetinin garantisidir. dolaylı istihdam ve düzenli gelir dağılımı.

Sutaş’ın tanınabilir entegre iş modeli olan “Çimenlikten Masaya” nın, ekin üretimi, hayvancılık, lojistik ve hizmetler için ilgili endüstriler üzerindeki etkisi nedeniyle üretim, istihdam ve gelir dağılımında önemli sonuçlar verdiği Makedonya’da uygulanması planlanmaktadır.

24.149 metrekarelik Üsküp yakınlarında bulunan Balkan Dairy Makedonya’nın yıllık 70 milyon litre süt işleme kapasitesi var. Makedonya’daki Balkan Süt Ürünleri tarafından doğrudan istihdamın, yaklaşmakta olan yatırımların yardımıyla 250 yeni çalışana ulaşması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuru üzüm ihracatçıları TMO ile güçbirliğinin devamını istiyorÖnceki Haber

Kuru üzüm ihracatçıları TMO ile güçbirli...

Bakan Pakdemirli; 1 Milyar 469 Milyon 303 Bin TL Destek Ödemesi Hesaplara YatırılıyorSonraki Haber

Bakan Pakdemirli; 1 Milyar 469 Milyon 30...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar