Şekerbank

CÜD logolu cevizler tüketiciden tam not aldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CÜD logolu cevizler tüketiciden tam not aldı!
Yerli cevizin markalaşması ve tüketicilerin her an taze, güvenilir, lezzetli yerli cevizle buluşabilmesi adına Ceviz Üreticileri Derneği (CÜD) iştiraki tarafından marketlerde yerini alan CÜD logolu ürünler, hedefine ulaştı! 2023 yılındaki üye ceviz bahçelerinden hasat edilen 72 bin kilo cevizi tüketicilerle buluşturan CÜD, tüketicilerden oldukça olumlu yorumlar aldı. CÜD Başkanı Ömer Ergüder, “2023 yılının ekim-kasım aylarında hasat ettiğimiz ürünlerimizi, CÜD logosuyla bir kilogramlık nostaljik filelerde tüketicilerle buluşturduk. Mart ayının sonuna gelmeden, market raflarındaki 72 bin kilo cevizimiz tükendi. 2024 yılında hasat ettiğimiz ürünlerimizi yine tüketicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyoruz. Yaklaşık 300 bin kilo olarak satışa çıkarmayı hedeflediğimiz cevizlerimizin market raflarındaki yerini alması için heyecanlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Tofidass

Yerli üreticiler ve tüketiciler için fayda sağlamayı amaçlayan Ceviz Üreticileri Derneği (CÜD), geçtiğimiz aylarda Ceviz Üreticileri Derneği iştiraki tarafından marketlerde yerini alan CÜD logolu ürünleriyle yerli cevizin lezzetine, tazeliğine, kalitesine ve en önemlisi de güvenilirliğine her fırsatta dikkat çekmeyi amaçlamıştı. Üyelerinin donanımlı tesislerinde 2023 hasadında elde ettikleri cevizleri tüketicilerle buluşturan CÜD, ceviz severlerin beğenisini topladı. Market raflarında yer alan CÜD logolu 72 bin kilo ceviz, çok kısa zamanda tükendi. 

Yerli cevizin markalaşması adına önemli bir adım olan CÜD Ceviz Üretim ve Satış A.Ş. hem tüketicilere lezzetli, taze, kaliteli ve güvenilir cevizle buluşma imkânı sundu hem de üreticilere de önemli bir teşvik sağladı. Bir kilogramlık nostaljik filelerle raflardaki yerini alan CÜD logolu cevizleri, üzerinde yer alan karekod sayesinde, tüketicilere satın aldıkları ürünlerin hangi tarihte ve hangi bahçede hasat edildiğini görme olanağı da tanıdı. Pilot olarak 72 bin kiloluk cevizlerle tüketicilerle buluşan yerli cevizler hızla tükenirken, olumlu dönüşler de alındı.

BU YIL HEDEF 300 BİN KİLO

Yerli cevizin hak ettiği değeri görmesi için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade eden CÜD Başkanı Ömer Ergüder, tüketicilere lezzetli, taze, kaliteli ve güvenilir cevizler sunmaya ve yerli cevizin markalaşmasına katkıda bulunmaya kararlı olduklarının altını çizdi. Ergüder, “Ceviz Üreticileri Derneği olarak, Türkiye'nin en kaliteli ceviz bahçelerinden özenle yetiştirdiğimiz cevizleri, modern tesislerimizde el değmeden işleyerek paketliyor ve güvenilir, kaliteli ürün arayan tüketicilerle buluşturuyoruz. Yerli cevizin markalaşması ve hak ettiği değeri görmesi için çıktığımız bu yolda, 2023 yılı ekim-kasım aylarında hasat ettiğimiz ürünleri bir kilogramlık filelerde tüketicilerin beğenisine sunduk. Mart ayının sonuna gelmeden 72 bin kiloluk partimizin tükenmesi ve tüketicilerden aldığımız çok olumlu geri dönüşler, bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun kanıtı. Bu başarı, yerli cevizin potansiyelini ve tüketiciler tarafından ne kadar sevildiğini de açıkça göstermiş oldu. 2024 yılından hasat ettiğimiz ürünlerimizi, sabırsızlıkla bekleyen ceviz severlerle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Yaklaşık 300 bin kilo olarak satışa çıkarmayı hedeflediğimiz cevizlerimizin, market raflarındaki yerini alması için heyecanlı çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Ovası’nda Sürdürülebilir Tarım İçin Önemli AdımÖnceki Haber

Ergene Ovası’nda Sürdürülebilir Tarım İç...

Türkiye’nin ABD’ye gıda ihracatı son 5 yılda iki kat arttıSonraki Haber

Türkiye’nin ABD’ye gıda ihracatı son 5 y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar