Şekerbank

Pakdemirli: Geçmiş başarı geleceğin garantisi değildir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pakdemirli: Geçmiş başarı geleceğin garantisi değildir
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli DSİ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.
Tofidass

Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’müzün yetkilileriyle, yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları istişare etti

Ziyarette Bakan Pakdemirli’ye Müsteşar Akif Özkaldı, Müsteşar Yardımcısı Ali Rıza Diniz, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş, Su Yönetim Genel Müdürü Dr. Bülent Selek, DSİ, MGM ve Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcıları, DSİ Daire Başkanları ile DSİ taşra teşkilatları telekonferans ile bağlanarak katıldılar.

DSİ ziyaretinde ilk olarak Genel Müdürü Murat Acu’yu makamında ziyaret eden Bakan Pakdemir’li ziyaretin ardından Namık Kiper Toplantı Salonunda ‘Koordinasyon Toplantısına’’ başkanlık etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bakan Pakdemirli;

‘’Dünyanın zenginliğinden, refahından, güvenliğinden daha fazla pay alan ülke olmalıyız. Tarihsel miras ancak bizim gibi bir mirasa sahip olan toplum, 'Kişiyi yücelt ki devlet de yücelsin' anlayışı, ecdadımızın bin yıldır hüküm sürdüğü bu topraklarda yeniden bölgenin ve küresel gücün merkezi olmaya adaydır.

Bunun için Bakanlık olarak çok çalışmamız gerekmektedir. Geçmiş başarı geleceğin garantisi değildir. Bugün daha iyi nasıl yaparız. Büyük işler büyük takımlar ile olur. Bundan dolayı takımızı çok iyi daha iyi olacağımıza inanıyor ve daha iyi işler başaracağımıza inancım sonsuzdur.

Tarım ve Orman Bakanlığımız çok geniş çalışma alanına sahiptir. Bürokratik mekanizmaları yeni sistemin öngörüsüyle atılım yapma, sorun çözme, hızlı karar alma kabiliyeti ile yeniden düzenleyeceğiz.

Bakan Pakdemirli, tarım, orman ve su konularının ülkemiz ve vatandaşlarımız için çok önemli olduğuna vurgu yaparak bu alanlarda Bakanlığın hedeflerinin yükseltilmesi gerektiğini dile getirdi.

Ülke olarak önümüzde yeni bir dönem var. Bu dönemde bizler, daha önceden ortaya konmuş başarıların üzerine yeni başarılar ekleyerek geldiğimiz noktayı daha ileriye taşıyacağız. Bakanlık bürokratlarımızla, bütün çalışanlarımızla el ele vererek politikalarımızı 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda daha da geliştireceğiz. ’dedi.

Bakan Pakdemirli’nin açılış konuşmasının ardından DSİ Genel Müdürü Murat Acu tarafından DSİ’nin yatırımları hakkında sunum yapıldı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılın İlk Taze Aydın İnciri Vali Köşger'eÖnceki Haber

Yılın İlk Taze Aydın İnciri Vali Köşger'...

Osmaniye'de Hayvanlara Aşılama Çalışmaları Devam EdiyorSonraki Haber

Osmaniye'de Hayvanlara Aşılama Çalışmala...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar