Şekerbank

Gördesli Kadın Çiftçilere sürpriz ziyaretler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gördesli Kadın Çiftçilere sürpriz ziyaretler
Tofidass

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Gördes ilçesine program düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Manisa Tarım Orman İl Müdürü Metin Öztürk ile birlikte çilek, salatalık ve ceviz tarlalarında çalışan kadınları ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerini takdim eden heyet, üreten kadınlara teşekkür etti.

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ile birlikte Gördes ilçesinde program düzenledi. Çiçekli, Kalemoğlu ve Kıranköy Mahallelerinde kadın çiftçilerin ziyaret edildiği programa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Gördes MHP İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat, Gördes Muhtarlık İşleri Müdürü Hüseyin Yılmaz, Gördes İlçe Tarım ve Orman Müdürü Güngör Akyol, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri katılım sağladı. Mahalle muhtarları ve vatandaşların da eşlik ettiği heyet; çilek, salatalık ve ceviz tarlalarında üretim yapan kadınlarla bir araya geldi. Çiftçi kadınlara kolaylıklar dilenirken; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından gönderilen hediyeler takdim edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, tarlada bulunan çocuklara da ‘Nutuk’ armağan etti.

Seralara da Ziyaret Gerçekleştirildi

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve beraberindeki heyet, program kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 75 hibe desteği ile sahip oldukları seralarda dört mevsim üretimini sürdüren üreticilerle bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten üreticiler, duygularını dile getirdi.

Üretici Yakup Gültekin, “Cengiz Başkan sağ olsun, daha önce böyle sera yoktu köyümüzde. Burada 6 arkadaşımıza verildi. Seracılığın yapılabileceğini görmüş olduk. Üretimimizi yapıyoruz, çalışıyoruz. Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Üretici Elif Karakaya, “Serada yetiştirdiğimiz mahsullerimiz güzel oldu. Fiyatlar güzeldi. Diğer arkadaşlarımızın da sera desteğinden faydalanmasını isteriz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim, selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

Çiftçi Kadınlardan Teşekkür

Çiftçi kadınlar kendilerini unutmayan ve hediyeler gönderen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini dile getirdiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, ülkenin kalkınması adına yerelin önemine değinerek, üreten kadınlara teşekkür etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle tarla ziyaretleri noktalandı.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TVHB: Her İnsanın Sağlıklı Ve Yeterli Beslenme Hakkına Sahip Olduğuna İnanıyoruzÖnceki Haber

TVHB: Her İnsanın Sağlıklı Ve Yeterli Be...

Başkan Çandır: “Tarımda yeşil dönüşümü hayata geçirmeliyiz”Sonraki Haber

Başkan Çandır: “Tarımda yeşil dönüşümü h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar