Şekerbank

Bayramiç Tarım Sektörü Ankara’ya Çıkarma Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç Tarım Sektörü Ankara’ya Çıkarma Yaptı
Tofidass

Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri ve köy muhtarları, kooperatif başkanlarından oluşan heyetle Ankara’ya gitti.

Çiftçilerin, üreticilerin ve köylünün sorunlarıyla ilgili bir rapor hazırlayan Oda Başkanı Pehlivan ve muhtarlar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Toplantısına katılım sağladı.

Toplantı sonrası  Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Jülide İskenderoğlu’ ya bir araya gelerek raporlarını sundular.

Sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan ile bir araya gelerek raporlarını sundular.

Ziyaretten çok memnun olduklarını belirten milletvekilleri sorun ve isteklerle bizzat ilgileneceklerinin sözünü verdiler.

Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ve beraberindeki heyet bölge milletvekillerine sundukları 23 maddelik raporda Bayramiç bölgesinde yaşana tarımsal sorunları anlattılar.

Mecliste il milletvekilleri ziyareti ardından Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret ettiler.

Genel Başkan Şemsi Bayraktar üretimin gerçekten zorlaştığı bu dönemde herkesin ayağını yorganına göre uzatmasını gerektiğini söyledi. BAĞ-KUR primlerinde ve faiz oranlarında indirime gidilmesiyle ilgili gerekli görüşmeleri yaptığının bilgisini verdi. Günümüzde girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğu çiftçimizin sağlık primlerini yatırmakta zorluk çektiğini veya ödeyemediğini biliyoruz. Bunun için gerekli indirimlerin yapılması gerektiğini ve bununla ilgili çalışmaların takibinin bizzat kendisinin yaptığının bilgisini verdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akhisar İlçe Tarım’dan Bağ Üreticilerine Teknik DestekÖnceki Haber

Akhisar İlçe Tarım’dan Bağ Üreticilerine...

Türk Domatesi Rusya Vizesi BekliyorSonraki Haber

Türk Domatesi Rusya Vizesi Bekliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar