Şekerbank

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi Başlıyor...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi Başlıyor...
Gıda Güvenliği Derneği tarafından düzenlenerek, ülkemizden ve dünyadan gıda sektörünün paydaşlarını ve uzmanlarını bir araya getiren Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi'nin 7.'si 3 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi’nde başlıyor.
Tofidass

Gıda Güvenliği Derneği tarafından düzenlenen ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi'nin 7.'si “Bugün ve Gelecekte Güvenli Gıda” mottosuyla 3 Kasım 2022 Perşembe günü İstanbul Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi'nde başlıyor. İki gün sürecek olan Kongrede 23 yabancı ve 48 yerli konuşmacı yer alacak. Konuşmacılar; 3 ana oturum ve paralel oturumlar şeklinde gerçekleştirilecek olan 12 oturumda sunum yapacaklar.

Gıda güvenliğinin tüketicinin korunması, sektör ve ülke ekonomisinin gelişmesi açısından stratejik öneme sahip olduğuna dikkat çeken Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner, taşıdıkları misyonun önemi ve değerinin hakkını vermeye çalıştıklarını belirterek, "7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi kapsamında ülkemizden ve dünyanın birçok yöresinden alanının önde gelen uzmanlarından global ölçekte ortaya çıkan ve çıkacak yeni konuları, sektörden iyi uygulama örneklerini, fırsatları, tehlikeleri ve yeni gıda güvenliği teknolojileri hakkında vizyonumuzu açacak çok doyurucu sunumların değerli katılımcılarımızın beğenisini kazanacağını umuyoruz." dedi.

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi’nin mottosunun “Bugün ve Gelecekte Güvenli Gıda” olduğunu hatırlatan Saner, “Gıda bir günün konusu değil insanlık tarihi kadar eski ve teknolojimiz, yaşam alışkanlıklarımız nasıl bir evrim gösterirse göstersin insanlık var oldukça en önemli meselemiz olmaya devam edecek” ifadesini kullandı.

Ülkemizde ana teması sadece gıda güvenliği olan tek uluslararası kongre olma özelliği taşıyan Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, sektör, kamu kurumları, üniversiteler, meslek kuruluşları, ilgili meslek mensupları, uluslararası uzmanlar ile sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek güvenilir gıda konusunda bilgilerin paylaşıldığı, yeni sentezlere ulaşıldığı ve bu birikimin pratiğe aktarılabildiği en güvenilir platform olma misyonunu da taşıyor.

Gıda sektörünün ve tedarikçilerinin de yoğun ilgi gösterdiği 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi'ne katılımcılar, kayıt işlemlerini istedikleri her yerden online olarak gerçekleştirebiliyorlar. 

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çilek üreticisi kadınlara Başkan Erdem’den tam destekÖnceki Haber

Çilek üreticisi kadınlara Başkan Erdem’d...

CHP heyeti pamuk için Şanlıurfa’daSonraki Haber

CHP heyeti pamuk için Şanlıurfa’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar