Şekerbank

12. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Bolu’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
12. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Bolu’da
Tofidass

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği "Çiftçi Varsa Hayat Var " temalı 12. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer fotoğraflar, Esas 14 Burada Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Bolu halkının beğenisine sunuldu.

Açılışa Bolu Vali Yardımcısı Ahmet ATILKAN ve İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Hasan TAŞ kurum personeli ve Bolu'lu fotoğraf severler katıldı.

Sergi hakkında duygularını İfade eden İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet MURAT;

“Çiftçi Varsa Hayat Var temasıyla Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması ile toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlamaktadır.  Farklı desenlerden oluşan tarım ve insan kareleri yurdumuzun zenginliğinin yanında emeğin mimarlarını da görme açısından önem arz etmektedir. İnsanlarımız bu fotoğraf sergisini gezdiklerinde bir şekilde kendilerinden bir parça bulacaklardır.

12. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına 2021 yılında 12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, “Genel”, “Çiftçi”, “Öğrenci”, “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları”, “Denizbank Çalışanları” ve bu yıl konusu “Çiftçi Varsa Hayat Var” olan “Tema” olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi.

6 kategoride toplam 606 katılımcı 3997 eserle katıldı. Seçici kurul tarafından 19 eserin ödül alması uygun görülürken, 83 eser de sergileme ve albüm çalışması için belirlendi. Ayrıca ödül alan eserlerden bir tanesi Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Özel Ödülüne layık görüldü.

Her yıl farklı kategorilerde yapılan yarışmaya gençlerimizi, üreticilerimizi ve emektarlarımızdan. Fotoğrafa gönül veren Bolu'lu hemşerilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyorum.

Bolu'lu fotoğraf severlerimizin sergimizi beğeneceğinizi umut ediyorum. Emeği geçenlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" dedi.

2-3-4 Ağustos tarihleri saat 10.00-22.00 saatleri arasında gösterimde olacak 12. Tarım ve İnsan Fotoğrafları Bolu Esas 14 Burda Alışveriş ve Yaşam Merkezi sahnesinde yer alacak olup ilgi duyan vatandaşlar sergiyi ziyaret edebilecek.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sıcak yaz günlerinde su tüketimine dikkatÖnceki Haber

Sıcak yaz günlerinde su tüketimine dikka...

Alucra Modern Hayvan Pazarı Projesinde Sona YaklaşıldıSonraki Haber

Alucra Modern Hayvan Pazarı Projesinde S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar