Şekerbank

Yavuz 4’ncü kez başkan seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yavuz 4’ncü kez başkan seçildi
Serik Ziraat Odası seçime gitti. İki adayın yarıştığı seçim, Serik Ziraat Odası binasında yapıldı. Yapılan seçim sonunda Serik Ziraat Odası Başkanlığına çiftçi dostu Mustafa Yavuz, 4’ncü kez seçildi.
Tofidass

Serik Ziraat Odası seçime gitti. İki adayın yarıştığı seçim, Serik Ziraat Odası binasında yapıldı. Yapılan seçim sonunda Serik Ziraat Odası Başkanlığına çiftçi dostu Mustafa Yavuz, 4’ncü kez seçildi. Diğer aday İbrahim Şahin’in, oluşturduğu listeden habersin olan bazı isimler itiraz etti ve meclis üyeliğinden geri çekildi. Yeni liste oluşturamayan Şahin, seçime katılamadı.  

Serik tarımına yön veren Serik Ziraat Odası, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı hizmet binasında gerçekleştirdi. Genel Kurul’da yeniden başkanlığa aday olan mevcut başkan ve Antbirlik Yönetim Kurul Başkanı Mustafa Yavuz, 65 delegenin oy kullandığı seçimde 60 delegenin oyunu alarak yeniden Serik Ziraat Odası Başkanı seçildi. Diğer aday İbrahim Şahin, listesini oluşturamadı ve adaylığı düştü, 

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurul divan başkanlığına Ramis Güzel seçildi. 65 delegenin oy kullanımı saat 17’de bitti. Seçim Kurulu tarafından açılan sandıktan, Mustafa Yavuz’un 21 kişiden oluşan meclis üyesi listesi kullanılan 60 oyun tamamını aldı. Seçilen 21 Meclis üyesi, 7 kişilik yönetim kurulu oylamasını yaptı.  

YÖNETİMİ OLUŞTURAN İSİMLER 

Yapılan oylama sonunda; Mustafa Yavuz, Zafer Yılmaz, Kasım Murat Selvi, Nebi Barcın, Hasan Top,  Mevlüt Çetin ve Nuri Kurşun Serik Ziraat Odasının yeni yönetimini oluşturdu.  

İLK TEBRİK NAZİF ALP’DEN 

Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Serik Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz, “Bu günü kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçimize layık olmaya çalışacağım. Beni yeniden bu göreve layık gören tüm çiftçilerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Seçimimiz ve seçim sonucu herkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Başkan Yavuzu ilk tebrik eden Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp oldu. Alp, başkan Yavuz’a başarılar diledi.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarımda Cumhuriyet Tarihinin İthalat Rekoru KırıldıÖnceki Haber

Tarımda Cumhuriyet Tarihinin İthalat Rek...

Fındık Üreticisine Fiyat TuzağıSonraki Haber

Fındık Üreticisine Fiyat Tuzağı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar