Şekerbank

Tarfin PRO yeni sezon için talep toplamaya başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarfin PRO yeni sezon için talep toplamaya başladı
Tofidass

Tarım bayilerinin üretici firmalardan uygun fiyatlarla ürün tedarik edebilmesini sağlayan Tarfin PRO, yeni sezonda da sunduğu avantajlarla kazandırmaya başlıyor. Tarfin PRO ile tarım bayileri yeni ürünlere rekabetçi fiyatlarla ulaşırken sermayeleri ceplerinde kalıyor, yatırımlarını işlerini büyütmek için kullanıyor.   

Tarım bayilerinin tüm tohum, gübre ve yem gibi girdilere rekabetçi fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile ulaşmasını sağlayan Tarfin PRO, yeni sezonda da tarım tedarik zincirinin verimliliğine katkı sunmak için önemli bir adım attı. Tarfin PRO, tarım sektörünün önde gelen çözümlerinden biri olarak, tarım bayilerine sunduğu peşin, vadeli ve 8 taksite varan ödeme seçeneklerinin yanı sıra piyasadaki rekabetçi fiyatlarla da tarım bayilerine destek oluyor. Bu sayede tarım bayileri, şimdiden ihtiyaç duydukları gübre, tohum, yem gibi tarım girdilerinin tamamında Tarfin PRO'nun talep formlarında belirterek, piyasanın en rekabetçi fiyatları ile sezona bir adım önde başlayabiliyor.

Bayramoğlu Yem ve Tarfin PRO’nun yeni sezon atağı

Tarfin PRO ayrıcalıkları bunlarla da kalmıyor. Yeni sezona yönelik Bayramoğlu ile işbirliği yapan Tarfin, yem bayileri için kazançlı bir alışveriş imkanı sunuyor. Tarfin PRO ile yem bayileri, siparişlerini şimdi Bayramoğlu'na iletiyor, önümüzdeki dönemde sabit fiyatlı ürün alma garantisi kazanıyor. Bayiler, siparişlerin ödenmesi noktasında da Tarfin PRO'nun sunduğu fırsatlardan istediğini seçebiliyor. Tarfin PRO böylece hem bayinin hem de çiftçinin fiyat belirsizliğinin üstünü çiziyor, onlara daha güvenilir ve rekabetçi fiyatlar sunabiliyor. Yem bayilerine yönelik Bayramoğlu’nun sunduğu talep toplama kampanyası 15 Ağustos'a kadar devam ediyor. 

‘Kazandıran Stok Paketi ile işlerinizi büyütün’ 

Tarfin PRO Ülke Müdürü Can Yiğit Canbaz, “Tarım bayilerine büyük avantajlar sunan ve girdi maliyetlerinin düşürülmesinde önemli bir rol oynayan Tarfin PRO sayesinde iş ortaklarımız geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirdi. Buradan aldığımız motivasyon ile yeni sezona çok daha heyecanlı bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu yüzden de talep toplama sürecini bu yıl daha da erken başlatıyoruz. Tarfin PRO’nun Kazandıran Stok Paketi çözümü ile satış noktalarımız, sezonun rekabetçi piyasasına şimdiden hazırlık yapabiliyor ve ihtiyaç duyduğu ürünlere çok daha uygun koşullarla ulaşabiliyor. Ürün yelpazesini artırmak ve işlerini daha da büyütmek isteyen tüm bayilerimizi Tarfin PRO’ya davet ediyoruz” dedi.  

 Yeni ürünlere çok daha uygun fiyatlarla ulaşma imkanı 

Tarfin Pro’nun avantajlı tedarik modeli ile satış noktaları, sermayelerini harcamadan yeni ürünlere uygun fiyatlarla ulaşıyor, yatırımlarını işlerini büyütmek için kullanıyor. Tarfin Pro ile satış noktaları nakit kullanmadan hemen sipariş verme ve ürün çeşitliliğini artırarak daha fazla çiftçiye ulaşma imkanlarına sahip oluyor. Satış noktaları, Tarfin’den aldıkları ürünlerin satışını yine Tarfin platformunu kullanarak peşin, vadeli ya da kredi kartlarıyla gerçekleştirebiliyor, böylece tüm çiftçilere ihtiyaçlarına özel ödeme yöntemi sunarak, rakiplerine karşı avantaj sağlıyor. 

 

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elmalı'ya 4 milyonluk gezen tavuk yumurtası üretim çiftliği projesiÖnceki Haber

Elmalı'ya 4 milyonluk gezen tavuk yumurt...

Selden tarlaları zarar gören çiftçilere destekSonraki Haber

Selden tarlaları zarar gören çiftçilere...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar