Osmaniye’de zeytin üreticilerine kasa desteği verildi

Osmaniye’de İyi Tarım Uygulamaları kapsamında üreticilere 1.890 plastik zeytin kasası hibeli olarak dağıtıldı. Destekle zeytin hasadında kalite hedefleniyor.

Osmaniye’de zeytin üreticilerine kasa desteği verildi
Haberler'de Abone Ol

OSMANİYE — Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İyi Tarım Uygulamaları kapsamında zeytin üreticilerine hibeli olarak 1.890 adet plastik zeytin kasası temin etti.

Zeytin hasadında kullanılmak üzere dağıtılan kasalarla, zeytinlerin hasat ve taşıma sürecinde daha uygun koşullarda muhafaza edilmesi amaçlanıyor. Uygulamayla daha kaliteli ve asit oranı düşük zeytinyağı üretimine katkı sağlanması hedefleniyor.

Dağıtım programına üreticiler de katıldı

Zeytin kasalarının dağıtım programına Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Kolabaş, İl Müdür Yardımcısı Süleyman Yıldırım, Ziraat Odası Başkan Vekili Murtaza Özer, Zeytin Üreticileri Birliği Başkanı Hamza Cerit, Osmaniye Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Yılmaz Ayaz, Şube Müdürleri K. Mehmet Poyrazoğlu ve İsmail Karamehmetoğlu ile üreticiler katıldı.

Programda üreticilerle bir araya gelen İl Müdürü Erdem Kolabaş, yeni hasat sezonunun bereketli geçmesini temenni ederek üreticilere bol ve hayırlı kazançlar diledi.

Gazi Kutlu

Gazi Kutlu

Fotoğraflar

8 görsel

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.

Sohbet Odaları