Şekerbank

Islah Edilen Mera Alanı Hizmete Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Islah Edilen Mera Alanı Hizmete Açıldı
Tofidass

Uşak Merkez Karabeyli Köyü Mera Islah Projesi, Köy Düğün Salonu ve İçme Suyu Tesisi, Vali Salim Demir'in katıldığı törenle açıldı. 

Köy düğün salonunda gerçekleşen açılış törenine Vali Salim Demir'in yanı sıra Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, daire müdürleri,  köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

Açılışta konuşan Vali Salim Demir, köyleri ekmek kapıları haline dönüştürmeyi hedeflediklerini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği çok güzel bir yaklaşım var. O da artık kentlerimizde ne varsa köylerimizde de o olması gerekiyor. Köylerimiz baba ocağı, ata yurdu halinde kalmasın. Gençlerimiz köylere tekrar yerleşip üretim gerçekleştirsinler. Bunun için devletimiz çeşitli kurumlar aracılığı ile önemli destekler vermektedir.  Her aileden bir gencin muhakkak köyde yaşaması, köylerin gelişmesi açısından çok önemli bir unsur. Köylerimize sahip çıkalım. Yapılan yeni projeler insanların köylere tekrar yerleşmesinde büyük katkı sağlayacaktır. İşbirliği, gönül birliği ile köylerimiz kalkındırmalı ve büyütmeliyiz" diye konuştu. 

Dünyanın küçüldüğünü ve Türkiye Cumhuriyeti Devletin sadece kendi vatandaşlarına değil tüm mazlumlara hizmet ettiğini ifade eden Vali Salim Demir, "Şu anda çevremizdeki birçok bize sığınan, bizden medet uman insanlara ve dünyanın birçok yerindeki Müslüman kardeşlerimize ve tüm insanlığın mağdur ve mazlumlarının bir yerde yardımcısı konumundayız. Onun için elbirliği, işbirliği ve gönül birliği ile çok ciddi çalışmalar yaparak devletimizi, milletimizi, illerimizi ve köylerimizi güçlendirmeliyiz. Bunu da beraber olarak başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Mera Islah Projesi, Köy Düğün Salonu ve İçme Suyu Tesisinin açılışı, Vali Salim Demir ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. 

Açılışın ardından Vali Salim Demir, Karabeyli köyünde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.  Köyde eski başbakanlarımızdan merhum Adnan Menderes tarafından yaptırılan çeşmeyi de inceleyen Vali Salim Demir, daha sonra 1993 yılında Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu Şehit olan Muharebe Uzman Çavuş Bekir Kurt'un ağabeyi Yaşar Kurt'u Karabeyli köyündeki evinde ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toprakkale'de Kadın Çiftçilere Lalegölü Biberi Fidesi DağıtıldıÖnceki Haber

Toprakkale'de Kadın Çiftçilere Lalegölü...

Organik Fasulye Üreticilerine Gübre Dağıtımı YapıldıSonraki Haber

Organik Fasulye Üreticilerine Gübre Dağı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar