Şekerbank

Hayvan Sağlığı ve Çiftlik Ekipmanlarında Doğru Adres

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayvan Sağlığı ve Çiftlik Ekipmanlarında Doğru Adres
Tofidass

Son yıllarda ülkemizde hızlı bir ilerleme kaydeden hayvancılık sektörü ile birlikte veterinerlik malzemeleri ve tarım ekipmanlarında çeşitlilik ve ihtiyaçlar hayli artmış durumda.

    Modern tarım işletmelerinde ve hayvan sağlığı alanında çalışanlar artan ihtiyaçlarının temini doğrudan satış mağazalarından veya hayvan sağlığı medikal firmalarından yapmaktadır. Ancak tarım marketleri ve medikal firmaları zaman içerisinde büyüyen çeşitliliğe cevap verememektedir.

    Ülkemizde internetin ve akıllı telefonların yaygınlaşması ile büyük ölçüde gelişmiş olan e-ticaret sektörü birçok marka ile bu ihtiyaçlara cevap vermektedir.

    E-ticaret mağazaları doğrudan satış mağazalarına göre daha uygun fiyat ve daha çok çeşitlilik sunmaktadır. Fiyatların uygunluğu, ürün çeşitliliğinin çokluğu aynı zamanda da müşterilerin tek bir noktadan ihtiyaçlarını karşılayabilmesi e-ticaret mağazalarını tercih sebebi kılmıştır.

   Ancak internetten yapılan alışverişlerde ürün fiziki olarak görünmeden alınıyor olması, kargo süreci, memnun kalınmazsa geri iade süreçleri e-mağaza kullanıcılarını tedirgin etmektedir.

  2014 Yılında kurulan Coşkunfırat Limited Şirketi 2017 yılında aktif internet mağazasını kurarak bu ürün çeşitliliklerini sağlamak aynı zamanda müşterilerin duyarlı oldukları geri iade, kargo gibi süreçlere profesyonel hizmet anlayışını kazandırmak için e-ticaret mağazası olan Çiftlik Mağazam markasını geliştirmeye başlamıştır.

 Temel hizmet mantığında müşteri memnuniyeti olunca, en özen gösterilmesi gereken ilke müşteri ilişkisi ve güven olmaktadır.
 En güvenilir e ticaret sitesi olmak www.ciftlikmagazam.com yöneticilerinin temel hedefleri içerisindedir.

 Müşteri memnuniyeti için direkt olarak firma çalışanlarından oluşan müşteri destek hattı oluşturan Çiftlik Mağazam aynı zamanda koşulsuz geri iade ve değişim süreci için alt yapısını hazırlamış durumdadır.
 Robotik müşteri temsilcisi ve sistemleri yerine firma kendi çalışanları ve bizzat sürecin içerisindeki personelleri ile samimi ve ilkeli bir müşteri ilişkisi süreci yönetmektedir.

 Türkiye’nin 81 iline kargo ve lojistik firmaları aracılığı ile ürün temin edebilen Çiftlik Mağazam, aktif olarak 250 kategori ve 1000’e yakın ürün portföyü sektör çalışanlarına imkan sağlamaktadır.
 Her geçen gün ürün portföyünü ve e-ticaret yazılım alt yapısını geliştiren firmanın önümüzdeki 5 yıl içerinde çok farklı noktalara geleceği öngörülmektedir.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mezopotomya'nın en eski buğdayında üç yılda 400 ton üretimÖnceki Haber

Mezopotomya'nın en eski buğdayında üç yı...

Erken Müdahalede İlk Kez İHA’lar Görev YapacakSonraki Haber

Erken Müdahalede İlk Kez İHA’lar Görev...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar